Анонс Dyson Airstrait – новий чудо-випрямляч

Зміст

Компанія Dyson випустила незвичайний випрямляч для волосся – Dyson Airstrait. У чому його секрет та унікальність? Випрямлення від вологого до сухого стану здійснюється завдяки потоку повітря. Жодних гарячих пластин. А це означає, що абсолютно виключено теплове ушкодження структури волосся.

Інженери Dyson врахували досвід використання звичайних стайлінгових гаджетів, у яких висока температура завдавала шкоди волоссю. Спрямований потік повітря Dyson Airstrait одночасно сушить і випрямляє волосся. Причому воно може бути як повністю мокре, так і злегка вологе.

Девіз нового пристрою від Dyson – простота та швидкість! Ефект «два в одному» – безпечне сушіння і природне укладання, не тільки надає блиску волоссю, а й економить дорогоцінний час, який витрачаєш на, по суті, рутинну процедуру.

Розпродаж-5%
Спеціальна ціна-5%

Dyson Airstrait «всеїдний» і підходить для різних типів волосся. А також гранично універсальний. Створення природного прямого укладання? Не питання! Надання об`єму? Легко! Ефективні хвилі? Чому б і ні?! І що найважливіше, при всіх маніпуляціях з випрямлячем зберігається сила та здоровий блиск волосся.


«Управління потужним повітряним потоком та реалізація його потенціалу лягли в основу виняткової ефективності випрямляча Dyson Airstrait. Завдяки досвіду, накопиченому за останні двадцять п'ять років, ми змогли створити наш перший пристрій для вологого та сухого випрямлення, в якому немає гарячих пластин. А теплове пошкодження волосся стало неможливим. Легкість та простота використання випрямляча – це те, за що його так люблять люди. З технологією спрямованого потоку повітря та додаванням повноцінної функції сушіння укладання тепер займає мінімум часу, а ефект від неї – максимальний!». Засновник та головний інженер Джеймс Дайсон.


А ще Dyson Airstrait є красивим, як і всі продукти компанії. Пропонується вибір з двох поєднань кольорів: Prussian Blue/Rich Copper та Nickel/Copper. До речі, у запитанні про Dyson як відрізнити підробку від оригіналу, колір – це найпростіший критерій. У оригінальної продукції він насичений, а у підробки – тьмяний.

Нова технологія диктує нові правила, у тому числі й на рахунок ваги пристрою. У порівнянні з Dyson Corrale, цей випрямляч легший майже на 300 грамів. Його вага становить лише 998 грамів. Отже, як відрізнити підробку Dyson за цим параметром? Просто зваж гаджет. Китайська копія, навіть найточніша, буде або легшою, або важчою за оригінал. Причому завжди!

У чому суть технології? Уздовж кожної лопатки гаджета розміщено ряд отворів. Повітря, прискорюючись, проходить через них, в результаті створюючи два високошвидкісних низхідних повітряних потоків. Форсунки розташовані під кутом 45 градусів. Таким чином, потоки сходяться в один сфокусований струмінь повітря, випрямляючи та висушуючи пасмо.

Який двигун використовується? Dyson Airstrait працює на двигуні Hyperdymium – невеликому, легкому та досить потужному для створення потоку, здатного впоратися з висушуванням та випрямленням мокрого волосся. Крильчатка оснащена 13 лопатями та обертається зі швидкістю 106 000 об/хв, пропускаючи через гаджет 11,9 літра повітря на секунду. При цьому створюється тиск в 3,5 кПа, якого цілком достатньо, щоб випрямити волосся в міру їх висихання.

Контроль температури? За це відповідає інтелектуальна система нагріву. Для запобігання сильному тепловому пошкодженню та збереження природного блиску волосся застосовуються спеціальні термістори зі скляними кульками. Вони вимірюють температуру повітряного потоку до 30 разів на секунду. Потім ці дані обробляються мікропроцесором, який бере участь у регулюванні роботи нагрівального елемента. Потрібна температура гарантовано не буде перевищена.



Dyson.png

Тут теж актуальним є запитання про Dyson як перевірити оригінал. Але воно більше стосується режимів укладання із зазначенням температури, які відображаються на дисплеї пристрою. У копії вони можуть не збігатися з оригіналом, тому пройдись за характеристиками, якщо сумніваєшся.


«При втіленні цього продукту в життя ми використовували 10-річний багаж знань у галузі науки про волосся. Форма завитків визначається хімічними зв'язками у структурі білків волосся. Коли волосся мокре, його водневі зв'язки природним чином слабшають. Вони стають гнучкішими і їм легше надати нову форму за допомогою фена та гребінця, коли вони висихають. Тепер ви можете виключити попередню стадію сушіння і почати відразу з мокрого волосся. Одночасне сушіння та випрямлення досягаються за рахунок одного пристрою і набагато швидше». Віцепрезидент Dyson Hair Care Емма Шелдон.


Режими укладання? Випрямляч має два основних режими: «Від вологого до сухого» та «Сухий», а також режим холодного обдування та сушіння коріння. Основні режими попередньо налаштовані на певну комбінацію тепла та повітряного потоку для того, щоб вийшов найкращий результат. Для керування повітряним потоком є два параметри швидкості: низький і високий потік.

До речі, як перевірити Dyson на оригінальність за кнопками керування? У копії, зазвичай, написи на кнопках виконані неакуратно, а лінії товстіші. Загалом, естетичністю підробки не блищать.

Екран? У Dyson Airstrait використовується кольоровий OLED-дисплей, що має високу чіткість і показує поточний режим роботи, а також параметри повітряного потоку та температури для зручності процесу укладання.

Функція блокування? Лопатки випрямляча можна заблокувати за допомогою спеціальної кнопки. Ця функція дозволить акуратно підсушити волосся та створити об'єм від коренів.

Режим очікування? Якщо випадково залишити випрямляч увімкненим, він перейде в автоматичний режим очікування через 5 хвилин бездіяльності у разі відкритих лопаток. Або через 3 хвилини при заблокованих лопатках. Екран вимкнеться і для відновлення роботи пристрою потрібно буде натиснути кнопку живлення.

Інтуїтивний потік повітря? Dyson Airstrait розпізнає, коли волосся знаходиться між лопатками. І автоматично перейде на низьку швидкість потоку повітря, якщо цього не відбувається. Все для тихого та ефективного укладання.


Технологія застосування повітряного потоку для безпечного сушіння та укладання – це справжня революція у світі гаджетів для стайлінгу. І ти можеш стати її учасницею, зробивши попереднє замовлення на сайті «Техно Їжак» вже зараз!

До речі, у нас є й інші продукти компанії Dyson, для краси і не тільки. Тому, якщо боїшся купити не оригінал, навіть не думай вбивати в пошук щось типу «Dyson фен як відрізнити підробку». В інтернет-магазині «Техно Їжак» тільки оригінальні гаджети від Dyson.

Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Популярні товари Dyson:
386732-01/387929-20-02/386735-01
16 999 ₴
425 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар