Apple Arcade. Сьогодні офіційний запуск ігрового сервісу


Свою презентацію 10 квітня компанія Apple почала з уявлення сервісу Apple Arcade. Спочатку його представили ще в березні на заході, який назвали «Івент сервіс». У цьому місяці купертіновци нагадали про нього і показали кілька додатків, які будуть доступні по підписці.


Apple Arcade. запуск сьогодні

Повноцінний запуск сервісу відбудеться саме сьогодні, 19 вересня 2019. Він отримає окрему вкладку в магазині App Store. Працювати Apple Arcade буде по підписці за 5 доларів на місяць. При цьому, користувачеві надається доступ до колекції ігор одночасно на iPhone , iPad, Mac і навіть Apple TV.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

10 вересня нам показали деякі ексклюзиви. Прикладом, іграшку Frogger in Toy Town від Konami, в якій жаба просувається через перешкоди до мети. А ще платформер Shinseki Into The Depths від Capcom і музичний ранер Sayonara Wild Hearts.

Всього передплатники отримають понад 100 ігор в бібліотеці. Перший місяць користування буде абсолютно безкоштовним. Також з'явиться система сімейної підписки в більш ніж 150 країнах світу. І є велика ймовірність, що Apple Arcade стартує сьогодні і в нашому регіоні.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар