Apple Watch 6. Незабаром презентація

Коли мене запитують, чи варто купувати Apple Watch або це просто марна іграшка? – я завжди відповідаю так: просто подивись на показники продажів всіх годинників на планеті і ти все зрозумієш.

Apple Watch як і раніше найпопулярніший годинник у світі! Включаючи не тільки розумні, а й аналогові годинники. І навіть імениті швейцарські бренди.



ezh|864х452-1 2.png

З чуток, презентація iPhone 12 і Apple Watch 6, як і минулого рокуі відбудеться 10 вересня. Але це поки неточно.

Проте в багатьох країнах, де це прописано на законодавчому рівні, Apple вже зареєструвала нові моделі розумних годин. А це означає, що Apple Watch 6 серії точно скоро з'являться.

Apple Watch 6. Все, що вже відомо

І в першу чергу нас звичайно ж цікавлять характеристики. Відповім одразу: ніякого круглого дизайну, про який багато говорять в мережі, не буде. Ми побачимо все ті ж класичні Apple Watch в двох розмірах, до яких давно звикли.

Хоча в дизайні не обійдеться й без сюрпризів. Я говорю зараз не лише про нові стильні ремінці та різноманітності їх кольорів, але й про матеріали корпусу. Попередньо їх буде 4: алюміній, нержавіюча сталь, титан і кераміка. Дивовижно як дизайнерам Apple вдається кожного разу нас дивувати.



ezh|864х452-2 2.png

Також були розмови про те, що корпорація переведе свій годинник з OLED-дисплеїв на microLED. Але за останніми даними, цього не станеться до 2023 року. Шкода, microLED дозволили б Apple Watch жити довше, при тих же характеристиках батареї.

А ось те, що нас точно порадує – це новий «Дитячий режим». Він дозволить батькам підключати додаткові годинники до свого iPhone.

«Дитячі» Apple Watch зможуть працювати без прямого постійного підключення до iPhone, а батьки отримають можливість відстежувати місцезнаходження своєї дитини і мати постійний зв'язок з нею.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Визначення рівня кисню в крові – ще одна функція, яку з нетерпінням чекають користувачі. І Apple може її додати в новій серії годинника.

Завдяки моніторингу рівня кисню в крові, багато хворих COVID-19, у яких хвороба протікає безсимптомно, могли б вчасно виявляти факт захворювання і відразу ж звертатися до лікаря. Що вельми актуально в 2020-му.

Не менш актуальною є і технологія ЕКГ, яка вперше з'явилася в Apple Watch 4. Її так само допрацюють і поліпшать. І можливо, ЕКГ на Apple Watch запустять нарешті і в Україні! Принаймні дуже хотілося б.

Читай також: Як активувати ЕКГ на Apple Watch в Україні?



ezh|864х452-4 2.png

І наостанок самі неймовірні чутки: можливо саме в цьому році Apple покаже Apple Watch, які живуть в мережі під кодовою назвою «SE».

Ідея тих хто вірить в це в тому, щоб корпорація випустила розумний годинник для початківців. З пластиковим корпусом як в iPhone 5c і за меншу вартість. Але швидше за все в цьому році Apple не піде на такий крок. Хоча...


Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар