Блог Техно Їжак. Автори: Олексій Зехов

Привіт! Мене звуть Олексій і з деяких пір я пишу статті для блогу Техно Їжака. В основному про Apple і топові гаджети та аксесуари, якими співробітники компанії частіше за все користуються й самі. Та загалом, про інноваційні пристрої та передові технології, які впливають на нас щодня. Так, я пишу про сьогодення та трохи про майбутнє.

Стежити за тенденціями та презентаціями нових пристроїв мені було цікаво завжди. Той самий черговий івент Apple (який купертинівці проводять із постійністю, якій можна позаздрити) для мене був та залишається подією, що за масштабом дорівнює врученню кінопремії Оскар або Золотий Глобус для кіномана.

А тут випала така можливість – писати статті про «яблучну» компанію. І, звичайно, я нею скористався. Тим більше, що працювати зі словом для мене в кайф.

Слово – це окрема історія. Ще в школі однокласники дивувалися, як можна власноруч та ще й з захопленням писати твори та реферати, просто прочитавши матеріали на задану тему. Адже більшості з них допомагали писати батьки, бо це була найважча «домашка» для них)

Та якщо в школі викладають усе потроху, то далі кожен робить свій власний вибір. Мій – це творчість, адже стаття має не тільки читатися, вона має звучати! До речі, про звук.

Ще я займаюся музикою, а точніше, пишу пісні у стилі pop-punk. Музичну та вокальну складові я записую у програмі Ableton Live на MacBook і знаю, що він ніколи не підведе. Репетируємо ми удвох з моїм другом басистом під «мінус» барабанів власного виробництва. Такий собі постпанківський підхід. Але як є)



ti_864х452.png

А тепер кілька слів про апаратуру. Мені подобається звучати через гітарний комбік легендарної фірми Marshall, що не дивно. Доводилося користуватися цими «творами комбопідсилювального мистецтва» на різних точках. Ще й тому приємно писати про Marshall для Їжака. Так, в інтернет-магазині «Техно Їжак» ти не знайдеш професійних колонок, підсилювачів чи комбіків, але тут є навушники Marshall і вони беззаперечний ТОП!

Ось так. Творчість та технології в сучасному світі – речі взаємопов'язані. Тому що без фантазії та творчого польоту неможливо вигадати щось зовсім нове, а без сучасних технологій – втілити свої задуми в реальність.

Це все, що я хотів розповісти про себе. Але якщо хочеш подробиць, чи є запитання – пиши в коментарі, я залюбки поспілкуюсь і, можливо, з часом доповню цей матеріал.


Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар