Що з весняною презентацією Apple?

Чутки про першу весняну презентацію Apple стали настільки заплутаними, що розібратися в них практично не реально. Якби всі пророцтва інсайдерів виправдалися, то ми побачили б уже, як мінімум, два івенти 16 та 23 березня. Але на ділі – досі чекаємо хоча б один. А чи відбудеться він, і коли – зараз розповімо.

Передісторія

На початку березня Джон Проссер, Kang, l0vetodream і деякі інші авторитетні інсайдери стверджували, що яблучна компанія проведе свою першу презентацію 2021 року 23 березня. Але трохи пізніше ці чутки спростували.

Джон Проссер на захист своєї репутації розповів, що фейкову інформацію про захід 23 березня злила сама Apple кільком працівникам. Таким чином вона хотіла зловити "крота" серед співробітників, який зливав дані журналістам.



ezh|864х452-1.jpg

За словами Проссера, презентація все ж відбудеться трохи пізніше – у квітні. Це ж підтверджує і сайт DigiTimes. Їх таємні джерела стверджують, що Купертіно випустить iPad Pro з екраном Mini-LED не раніше 2 кварталу 2021 роки (початок квітня).

Але ось ми вже у квітні, але навіть найменшого натяку на івент ще не отримали. Інсайдери та експерти мовчать, ніякої офіційної інформації від Apple також немає. Так чи відбудеться захід взагалі?

Що з весняної презентацією Apple?

Не дивно, що після випадку з "кротом" і фейковою датою співробітники бояться зливати інформацію журналістам. Та й сама преса не хоче ще раз по-крупному облажаться. Тож логічно, що про весняне захід нам майже нічого невідомо.



ezh|864х452-2.jpg

Але є дуже багато витоків про самі новинки, які повинні напередодні вийти. З чуток, серед них буде iPad Pro 2021, розумна мітка AirTags, Apple TV 6 і AirPods Pro 2. Всі ці гаджети дуже цікаві публіці. Тому було б дивно, якби Купертіно не провела для них традиційне шоу.

Хоча не виключено, що частина з них "голосно" анонсувати не будуть. Скажімо, AirPods Pro 2 і iPad Pro можуть просто тихо викотити на сайт, а геомітку і ТБ-приставку показати зі сцени театру імені Стіва Джобса по прямій трансляції в червні на WWDC.

Схоже, що всім шанувальникам техніки від Apple доведеться запастися терпінням. Якщо івент все ж відбудеться, то швидше за все вже до кінця місяця. А поки залишається тільки чекати.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні гаджети Apple:
Коментарі
Додати коментар