Final Cut Pro X безкоштовно! Apple дарує 90 днів тестового періоду всім

Давно думав зайнятися відеомонтажем? Зараз саме час почати!

Так думаємо ми і корпорація Apple, яка з недавніх пір дарує аж 90 днів безкоштовного пробного періоду використання. Це просто свято якесь!

Так, Final Cut Pro X не сама доступна програма для монтажу (ціна комерційної версії $299,99), так для софта Apple потрібен комп'ютер Mac. Але! Ті, хто хоч раз пробував монтувати відео в Final Cut Pro X мене зрозуміють.



ezh|864х452-1.png

Є звичайно ж аналоги в яких теж можна працювати досить комфортно. Але подивися на цю новину так: ти купуєш MacBook і отримуєш повну підтримку заліза та попередньо встановлений і налаштований софт, в який входить далеко не просто операційна система.

Безкоштовний зручний текстовий редактор, безпечний браузер, поштовий клієнт, календар, нотатки... А тепер ще й Final Cut Pro X. Безкоштовно на 90 днів.

Три місяці – саме той час, за який можна досить професійно опанувати програму, навіть якщо ти до цього ніколи не стикався з створення відео. А далі, коли почнеш заробляти на цьому, можна придбати і комерційну версію.



ezh|864х452-2.png

Бонус новина! Нещодавно Apple випустила масштабне оновлення Final Cut Pro X, в якому з'явився штучний інтелект. Редактор тепер розуміє як краще обрізати відео, щоб воно якнайкраще виглядало в Instagram, Snapchat або Twitter.

А ще в новій версії оптимізували проксі, що дозволяє Final Cut Pro X стискати відео в ProRes або H.264 в розмірі 12,5% від оригіналу. Для непосвячених звучить складно, але простими словами це прискорює монтаж на слабких Mac.

До речі, скачати Final Cut Pro X і використовувати його безкоштовно можуть усі бажаючі з офіційного сайту Apple (apple.com/final-cut-pro/trial/). Навіть ті, у кого вже встановлена будь-яка версія редактора.


Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар