Це перевернуло наш світ музики! Саме гнучке налаштування особистої бібліотеки Apple Music


Найпопулярніші музичні сервіси часто відкривають доступ до багатомільйонної бібліотеки музики за всього одну оплату підписки. Так працює Apple Music, Spotify, Google Play Music і інші додатки.

Крім того, більшість з них дозволяє завантажити треки, щоб прослуховувати їх навіть без підключення до мережі. Безумовно, це дуже зручно, хоча й створює на твоєму iPhone звалище з аудіодоріжок. Донедавна ми порпалися в цьому хаосі в спробах знайти потрібну пісню. Але потім знайшли відмінний спосіб навести порядок. На допомогу нам прийшла динамічна підбірка.


Динамічна підбірка Apple Music. Що це і де знайти

Функція “Динамічна підбірка” дозволяє створити фільтр пісень, який відбирає всі відповідні доріжки під встановлені параметри. Таким чином можна створити окремий розділ з твоєю найпопулярнішою музикою, або навпаки найменш прослуховуваною, сортувати по артисту та інше.


Ezh864х452-01.jpg

Щоб її активувати – відкрий в iTunes (додаток “Музика” на Mac з macOS Catalina) розділ «Налаштування» – «Основні» – «Медіатека iCloud» . На iPhone також потрібно активувати Динамічну підбірку: «Налаштування» – «Музика» – «Медіатека iCloud» .


Створюємо плейлист

Для створення окремого розділу відкрий iTunes , потім перейди в меню "Файл" і вибери пункт «Нова динамічна підбірка» .

Відкриється вікно налаштування, в якому можна додати правила, а згідно з ними система автоматично буде відбирати треки. У ньому все просто, лякатися таким великим можливостям не варто.


Ezh864х452-02.jpg

У першому рядку повинна стояти галочка біля пункту «Підбирати», потім у вікні «музику», далі по «всім» з наступних правил. Під цією шапкою ти можеш встановити власноруч найрізноманітніші фільтри, починаючи від жанру і виконавця, закінчуючи тривалістю пісні.

Потім вибираєш скільки максимально об'єктів може бути в одному списку відтворення, за яким правилом вони підбираються. В останньому пункті рекомендуємо активувати пункт «Оперативне оновлення». Він дозволить оперативно оновлювати список при видаленні, оновленні або змінені доріжки.

Далі вже все залежить тільки від твоєї терпеливості. Ми рекомендуємо в першу чергу зробити папки з найбільш популярною і забутої музики. Таким чином всі улюблені пісні будуть під рукою, а до них підтягнуться і забуті хіти. Ну а потім вже можна пофантазувати і створювати найрізноманітніші фільтри.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар