iPhone 14 на 2 ТБ? Цілком можливо, що так і буде

Майбутній iPhone 14 вийде тільки через рік, однак уже сьогодні інсайдери можуть розповісти нам про плани компанії Apple. Судячи з останніх чуток, яблучний смартфон отримає серйозне збільшення пам'яті до 2 Тб. Навіщо гаджету знадобиться такий величезний обсяг накопичувача – зараз спробуємо розібратися.

Apple випустить iPhone 14 в комплектації з 2 Тб пам'яті

У свіженькій моделі 13 Pro купертинівці також збільшили накопичувач до космічного 1 Тб. Це найбільший обсяг вбудованої пам'яті, який коли-небудь був в iPhone. Це нововведення в основному знадобиться для нових фішок камери.



864х452_01.jpg

Наприклад, для зйомки в форматі ProRes. Ця функція з'явиться трохи пізніше, в цьому році. Вона дозволяє зберігати відео у високій якості 4K 60 кадрів в секунду, ще й без стискання. Не дарма корпорація назвала нові "прошки" кращими інструментами для мобільної зйомки. Вони заслуговують на це.

Тепер китайські джерела стверджують, що Apple зробить лінійку "Pro" ще більш просунутою, завдяки 2 Тб накопичувача на борту. Компанія з Купертіно регулярно додає нові конфігурації пам'яті, але тільки з якоюсь певною метою.

У цьому році оновлення цілком обгрунтовано новими фішками камери. Для чого майбутньому пристрою знадобиться в два рази більше місця поки залишається загадкою. Подейкують, що головною відмінністю iPhone 14 стане відсутність чубчика у верхній частині екрану і абсолютно новий дизайн. Ніяких натяків на глобальне поліпшення якості зйомки від інсайдерів поки не було.

-10%
MLVV3
62 999 ₴
56 999 ₴
1 425 $
MLQG3
36 999 ₴
43 599 ₴
1 090 $

Відомий інсайдер Мінг-Чі Куо розповів, що Apple збирається випустити чотири версії смартфона в наступному році: iPhone 14, 14 Max, 14 Pro і 14 Pro Max. Це означає, що купертинівці відмовляться від компактного форм-фактора з приставкою "mini".

Новинка iPhone 14 Max отримає такі ж розміри, що і велика "прошка". Але в ній не буде багатьох крутих фішок, начебто потрійного модуля камери і дисплея з адаптивною частотою оновлення кадрів.

Особисто ми поки маємо сумніви, що майбутні яблучні смартфони отримають накопичувач на 2 Тб пам'яті. Адже до релізу залишається ще цілий рік, за цей час розробники можуть кардинально змінювати свої плани.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар