Підсумки 2023: колаба з Ponchyk Boy, дрони для ЗСУ, вихід 15 айфону. А також топ-5 статей, які вийшли в нашому блозі

Зміст

Наші досягнення

Це був дуже цікавий та продуктивний для нашої компанії рік. Їжачків в команді стало більше! Відкрились нові локації та шоуруми. Про нас навіть написали в Форбс. Але давай по порядку.


Пошта любові до ЗСУ

Допомога нашим воїнам – одна з пріоритетних задач для нашої команди. Тому ми провели захід, який має назву “Пошта любові до ЗСУ”. Акція стартувала у лютому 23-го року й тривала до квітня.



Пошталюбові.png

Команда відомих українських ілюстраторів створила авторські поштівки, 100% коштів з продажу відправились на закупівлю дронів DJI Mavic 3. Підписані листівки надіслані військовим. Щоб вони пам’ятали – ми їх чекаємо.

В результаті нам вдалось зібрати гроші одразу на 3 пташки, які відправились на Донецький напрямок.

За рік ми задонатили більше 2 000 000 грн. В наступному році ми плануємо продовжувати допомогу Збройним Силам України.


Ідеальна колаба: айфончик плюс пончик

За 2023 рік по Україні з'явились понад 5 шоурумів. І в кінці грудня відкрився 10-й ювілейний магазин “ТехноЇжак”.

Особливо хочемо відзначити приголомшливу коллабу Техно Їжака та Ponchyk Boy. В столиці в торгівельному центрі “ЦУМ” відкрилась спільна локація. Ми поєднали те, що здавалось непоєднуваним.



Команда.png

Перше та єдине місце на всю Україну, де можна одночасно поїсти пончиків та обрати для себе гаджет Apple. Ця подія попала на сторінки глянцу. Про нас написали в найвідомішому бізнес-виданні Forbes.

Якщо ти в Києві, обов’язково залітай на локацію!


Акція! Міняй яблука на яблука

Акція Trade-In для техніки Apple активно працює в 2023 році. В чому сенс? Ви можете обміняти стару техніку Apple на нову. Наприклад, айфон на макбук і не лише. Лови інструкцию:

  1. Приносиш старий гаджет Apple на будь-яку торгівельну точку.
  2. Дані можна перенести завчасно на iCloud або інший носій. Якщо не вийшло наші консультанти допоможуть це зробити.
  3. Пристрій повинен бути в робочому стані та без паролей.
  4. З собою потрібно мати ІПН-код для оформлення акту закупівлі.
  5. Обирай новий пристрій.
  6. Сплачуй різницю (можна одразу або частинами).
  7. Готово! Насолоджуйся новим айфоном, макбуком або iMac.

Це крута та зручна функція, якою ми самі користуємось, наші друзі та клієнти. Якщо думаєш поміняти своє залізо на нове, не зволікай, приходь до нас!


Наші соціальні мережі

В цьому році наш ютуб канал набрав понад 4 тисячі глядачів. Ми дякуємо кожному, хто підписався на нас. Ловіть фінальне відео року.


В інстаграмі наших підписників набралось майже 50 тисяч. До речі, до Нового Року ти встигаєш залетіти на новий розіграш AirPods 3. Кінець акції – 3.01.


А що у світі: вихід 15-го айфона, молекулярна антропологія та штучний інтелект

Кожного року люди чекають вихід нового iPhone. Цьогоріч Apple випустив 15 версію. В Україні модель з’явилась у продажі 23 вересня. Особливих змін зазнав саме дизайн. В нових iPhone культовий виріз змінився на Dynamic Island. Ще серед нововведень варто виділити:

  • перехід на USB-C;
  • збільшення палітри кольорів: Black, Blue, Green, Yellow, Pink;
  • роздільна здатність 1170х2532 pix;
  • пікова яскравість 2000 ніт;
  • поява в камері 48-мегапіксельного сенсору с діафрагмой f1\6.

Більшість технічних характеристик такі самі, як і в 14-му. А от в моделях Pro залізо сильніше.

В цьому році активно розвивається медицина. Ми вирішили поділитись з вами цікавим направленням. Молекулярна антропологія – вивчення еволюції людини за допомогою ДНК-аналізу. По залишкам кісток вони можуть дослідити геном популяції вимерлих видів, структуру та історію еволюції.

В майбутньому розвиток цього напрямку допоможе людям вивчити генетичну складову людських хвороб та винайти нові методи лікування.

І трошки про економіку та штучний інтелект. Не дивлячись на економічну ситуацію в світі, люди продовжують інвестувати гроші в цінні папери, криптовалюту тощо. Серед трендів інвестування 2023 набирає обертів індустрія штучних інтелектів. Тільки в цьому році сотні програм та додатків перейшли на AI. В порівнянні з минулим роком бюджет індустрії виріс на 12 відсотків і складає близько 93 млрд доларів.


Які статті найбільш популярні у цьому році?

Наш блог поступово розвивається, команда працює над цікавим наповненням. В цьому розділі ми зібрали Топ-5 постів від Техно-Їжака.

IOS 17 в деталях – нові функції, дата виходу

Почнемо з IOS 17, яка була презентована в червні, а вийшла разом з новим айфоном восени. Доступ до оновлення отримали усі користувачі iPhone. Коротко пройдемся по оновленим функціям:

  1. З’явився режим очікування.
  2. Додані нові шпалери.
  3. Додався розділ “Калейдоскоп”.
  4. Покращено взаємодії з віджетами.
  5. Візуальна зміна набору тексту, в додатком полегшений ввод.
  6. Поновлена функція “Екранний час”.
  7. Більш зручний інтерфейс додатку “Телефон” тощо.

Більш детально познайомитись з текстом можна тут.


Порівняння iPhone 13 та 14. Який обрати?

Цьогоріч вийшов айфон 15, але питання чи переходити з 13-ї моделі на 14-у залишається актуальним. Головні тези статті:

  1. Зовнішньо моделі 13 та 14 дуже схожі. Але різниться функціонал. Візуально змінилось камери, у 14-ї моделі вони більш випуклі. Також змінилась колірна гамма корпусів.
  2. IPhone 14 має удосконалену камеру за рахунок вбудованої нової системи Photonic Engine. Окрім цього, оновлена модель підтримує функцію “Швидкий рух” в режимі “Кінематограф”.
  3. Процессор в 14-му має додаткове ядро і трошки схожий на 13-й Pro.

Щоб подивитись повне порівняння, переходь сюди. А яку модель обрати вирішувати тобі. Плюс завжди можна скористатись акцією Traid-In. Яка розповсюджується и на б/в техніку. Остання має 2 роки гарантії та привезена з США та Європи.


Який MacBook вибрати в 2023 році?

Стаття є детальним гайдом по підбору макбука для різних цілей.

Авторські висновки:
  • MacBook Air M1 Chip – ідеально підходить для навчання, серфінгу в інтернеті та використання невимогливих програм, текстових редакторів тощо. Ціна від 37 495 грн.
  • MacBook Air M2 Chip – оптимальне залізо для використання офісних програм, простих фото- та відеоредакторів. Ціна від 49 295 грн.
  • MacBook Pro M2 Chip – потрібен для роботи з великими файлами, обробки фото та відео. Ціна від 57 095.
  • MacBook Pro 14,2`` – підходить для вимогливих програм, програмування, складних дизайнів. Ціна від 101 295 грн.
  • MacBook Pro 16,2`` – найдорожча модель, підходить для професійного використання, програмування, інжинірингу. Ціна від 129 595.

Серед критеріїв вибору потрібно звернути увагу на габарити, дисплей, місткість пам’яті та процесор. В статті автор детально проходиться по кожній моделі. Ось такі теми цікавили наших читачів цьогоріч. Ще більше в нашому блозі.

Цей рік був складним, але цікавим та насиченим одночасно. Ми вже побудували плани на 2024 рік і віримо, що він буде кращим. Не забувай донатить на ЗСУ. Головне це підтримувати один одного та вірити в ЗСУ. З Україною в серці разом до перемоги. З Новим Роком!


Author photo
Автор статті Анна Туманова
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар