Як налаштувати бв айфон

Зміст

Якісний б/в iPhone пропонує фірмову високу продуктивність за більш доступною ціною. Щоб максимально використовувати його можливості, потрібно знати, як налаштувати вживаний Айфон. У цій статті даємо просту інструкцію, яка буде зрозуміла і досвідченим користувачам, і новачкам у світі Apple. Дотримуючись рекомендацій, ви зможете зробити смартфон надійним помічником у будь-яких завданнях.


Налаштування б/в Айфона як нового: підготовка

Для початку необхідно переконатися, що обліковий запис Apple ID попереднього власника видалено з пристрою. Далі потрібно оновити версію операційної системи iOS до останньої. Для цього увійдіть у «Параметри», перейдіть у вкладку «Основні» та натисніть на рядок «Оновлення ПЗ». Якщо на смартфоні встановлена застаріла версія ОС, ви побачите червоний прапорець.

Якщо ви бажаєте зберегти будь-які налаштування або дані з телефону, зробіть резервну копію через iCloud або iTunes. У налаштуваннях повідомлень відключіть iMessage, а в iCloud — функцію «Знайти iPhone».

Спеціальна ціна-14%

Останній етап підготовки – скидання до заводських налаштувань. Вам знадобиться:

  1. Відкрити програму «Налаштування».
  2. Прокрутити вниз та вибрати «Спільне».
  3. Натиснути на пункт «Скинути».
  4. Вибрати «Скинути всі налаштування».
  5. Підтвердити дію у спливаючому вікні.

Процес скидання налаштувань до заводських займає кілька хвилин. Після його завершення смартфон перезавантажиться та запропонує налаштування для нового користувача.


Налаштовуємо б/в Айфон далі – крок 2

Відразу після перезапуску пристрою тапніть «Налаштувати як новий iPhone». Потім вкажіть потрібну мову та регіон. Виберіть доступну мережу Wi-Fi і введіть пароль. Якщо модель Айфона підтримує Touch ID або Face ID, налаштуйте ці функції, дотримуючись інструкцій.

Наступний етап – вхід до облікового запису Apple ID. Якщо у вас вже є обліковий запис, натисніть «Увійти» та вказуйте свої дані. Якщо у вас немає облікового запису Apple ID, вибирайте «Створити новий Apple ID» і дотримуйтесь підказок на екрані.



ti 864x452.png

Якщо хочете відновити резервну копію даних з вашого попереднього iPhone, скористайтесь iCloud або iTunes. Розглянемо послідовність дій для відновлення даних за допомогою iTunes. Вам потрібно:

  • підключити смартфон до комп'ютера та запустити програму iTunes;

  • зайти до «Пристрої» та натиснути «Відновити з резервної копії»;

  • вибрати резервну копію, якщо їх декілька, і запустити процедуру;

  • дочекатися закінчення процедури відновлення.

Після цього можна налаштувати сервіси та функції, наприклад «Службу геолокації» та «Послуги системи». Не забудьте увійти до облікових записів для електронної пошти, месенджерів, соціальних мереж, застосунків банкінгу тощо.

Пройдіть кроки, що залишилися: налаштуйте код доступу до iPhone, увімкніть і відключіть повідомлення і т.д. Якщо ви користуєтеся iCloud, переконайтеся, що увімкнено функцію синхронізації для програм.

Спеціальна ціна-9%
MJNF3/MJQG3
18 480 ₴
16 799 ₴
420 $
-15%
MXD12/MHGJ3/MHGU3
9 374 ₴
7 999 ₴
200 $

Таке налаштування дозволяє використовувати б/в смартфон компанії Apple як новий пристрій.


Де варто купувати б/в Айфон, а де ні?

Не варто купувати iPhone з рук та у неперевірених рітейлерів. Так, ви ризикуєте отримати не якісний смартфон за порівняно низькою ціною, а проблемний девайс із екраном, що зависає, зношеним акумулятором, несправними роз'ємами та іншими неполадками. Надійний гаджет можна знайти в інтернет-магазині Техно Їжак. Фахівці компанії ретельно перевіряють кожен пристрій, що надходить у продаж, і при необхідності підкажуть, як налаштувати б/в Айфон. Наявність офлайн-магазинів у різних містах України дозволяє прийти і особисто затестіти модель, що сподобалася.


Author photo
Автор статті Олена Герасименко
Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі Б/В iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар