Як перенести свою медіатеку в Spotify

Spotify в Україні! Це головна новина цього тижня. Відмінна масштабна приємна новина.

Офіційно, з 15 липня 2020 року, наймасштабніший музичний стрімінговий сервіс в світі доступний в нашій країні. І я однозначно рекомендую як мінімум спробувати використовувати Spotify.

До того ж, перший місяць преміум-передплати за традицією безкоштовний. Але і без Spotify Premium ним теж можна користуватися. Всесвітньо відомі рекомендації Spotify бездоганно працюють і для free-версії.



ezh|864х452-1.png

А щоб тобі було простіше адаптуватися, ми підкажемо, як перенести свій плейлист з практично будь-якого музичного сервісу в Spotify.

Як безкоштовно перенести свою музику в Spotify?

У цьому нам допоможе сайт tunemymusic.com. Tune My Music – це безкоштовний сервіс, який спеціалізується на копіюванні медіатеки між відомими музичними стрімінговими сервісами.

Я використовував Tune My Music для перенесення музики з Apple Music, але він відмінно працює і з Google Music, і з YouTube Music, і з іншими відомими сервісами.



ezh|864х452-2.png

Метод дублювання медіатеки дуже простий: ти вибираєш, з якого сервісу хочеш перенести музику (потрібна авторизація), Tune My Music сканує медіатеку і пропонує дані для перенесення. Далі вибираєш Spotify (авторизація) і сервіс копіює дані.

Варто зауважити, що Tune My Music в моєму випадку спрацював не ідеально. Близько 30% треків «загубилися» десь по дорозі. Але, з огляду на те, як Spotify вміє рекомендувати музику, я думаю мій плейлист відновиться досить швидко. Правда є і більш точний спосіб перенесення аудіотеки.

Платний сервіс перенесення музики в Spotify.

Відразу повинен уточнити, що цей метод працює відмінно і варто одноразово витрачених $ 4,5. Але в зв'язку з тим, що Spotify з'явився в Україні нещодавно, дуже велика кількість користувачів хочуть якомога швидше перенести свою медіатеку в Spotify. І сайт soundiiz.com не завжди запускається з першого разу.



ezh|864х452-3.png

Якщо побачиш повідомлення про велике навантаження на сайті, спробуй почекати якийсь час і повтори спробу.

Тут все так само просто працює, як і в попередньому сервісі. Вибираєш пункт «З платформи на платформу», далі авторизируєшся в сервісі з якого хочеш перенести музику і далі вибираєш Spotify.

Ось і все! Всього кілька простих дій і ти вже можеш використовувати Spotify з власною бібліотекою музики всередині. До речі, якщо тобі все ж не сподобається і ти захочеш повернутися на Apple Music наприклад, в ньому нічого не зникне. Так що качай додаток Spotify і ласкаво просимо в світ хорошої музики!



Stepan.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті