Apple випустить Lightning, який не ламається

А що, як Apple дійсно прибере з комплекту iPhone дротові EarPods та 5W блок для зарядки? Навряд це залишиться непоміченим з боку споживачів. Хоча…

Хоча нещодавно з’явилась інформація про те, що Яблучна корпорація може зробити з комплектом iPhone дещо, чого користувачі чекають з виходу самого першого iPhone.

Невмирущий Lightning

Мова йде про кабель зарядки, який зможе працювати довше, ніж перші три – чотири місяці після покупки смартфону. Хоча, правду кажучи, є деякі користувачі, у яких Lightning живе значно довше. Та я не знаю, як вони так роблять :)



ezh|864х452-1 2.png

Інформація про те, що в комплекті з iPhone 12 буде знаходитись Lightning кабель в міцному тканинному обплетенні з’явилась нещодавно і з невідомого раніше джерела. Але в даному випадку є декілька причин їй вірити.

По-перше, це підтверджує L0vetodream – метр в яблучних передбаченнях. А по-друге –за відомими сьогодні даними міцний Lightning замовила сама Apple у свого Китайського виробника.

Кабель вже встигли протестити за допомогою спеціальної програми в рамках MFI. І тест показав, що ця розробка сприймається технікою Apple, як оригінальна.



ezh|864х452-2 2.png

Ми чесно не знаємо, чи дійсно у вересні з’явиться новий кабель Lightning. Та з огляду на можливі зміни в комплектації iPhone, кабель міг би стати не поганою розрадою для користувачів Apple.



Stepan.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар