Spotify в Україні! Юхххууу! Офіційно з 15.07.2020.

Мені здається, я чекав цього моменту не менше, ніж оголошення Apple про відкриття шоуруму на Хрещатику. Але поки яблучна корпорація зволікає і придивляється до українського ринку, шведський Spotify зробив це!

Сьогодні, 15 липня, Spotify офіційно доступний в Україні!

І для початку давай поговоримо про те, чому це так важливо.

Трохи історії. Spotify став першим музичним стрімінговим сервісом у світі, запущеним шведським стартапом «Spotify AB» в 2008 році. Ідея стартапу полягала в тому, щоб дозволити користувачам слухати музику онлайн безкоштовно і без завантаження.



ezh|864х452.png

Правда з рекламою і обмеженнями. Наприклад – це важливо – в безкоштовній версії ти не можеш завантажувати музику офлайн. Але є і платна підписка.

Spotify Premium дозволяє слухати музику офлайн, знімає обмеження щодо використання сервісу за кордоном і прибирає будь-яку рекламу.

Сьогодні, за офіційними даними, платну підписку шведської компанії використовує понад 130 мільйонів людей по всьому світу. Це робить Spotify найпопулярнішим музичним стрімінговим сервісом на планеті.

Що стосується вартості Spotify Premium в Україні, то на офіційному сайті spotify.ua, в нашому регіоні представлені наступні тарифи:



ezh|864х452-2 2.png 

До речі, для порівняння, в Сполучених Штатах Америки вартість передплати виглядає трохи інакше: $ 9.99, $ 12.99, $ 14.99 і $ 4.99 відповідно. Спасибі, Spotify!

Чому потрібно підписатися на Spotify прямо зараз

А тепер про те, чому все-таки мільйони українців так чекали цього дня. (А деякі і не чекали, підписуючись на американський акаунт. Навіть не дивлячись на досить складну процедуру і ризик блокування банківської карти).

У сервісу Spotify кращі алгоритми рекомендацій в світі! Якщо ти додаси кілька улюблених виконавців і використовуватимеш сервіс деякий час, через тиждень він уже буде знати, що тобі подобається і запропонує масу нової музики.

Spotify круто розширює твою особисту музичну бібліотеку і знайомить з виконавцями, про яких ти не чув раніше, але які точно повинні бути в твоєму плеєрі.



ezh|864х452-3 2.pngФ

А ще, сервіс дарує місяць безкоштовної преміум-передплати. Це та, яка без всіх обмежень. І вже тільки через це я настійно рекомендую сьогодні ж завантажити додаток Spotify на свій iPhone і приєднатися до світового ком'юніті меломанів.

Упевнений, що тобі точно не захочеться відписуватися від Spotify по закінченню пробного періоду ;)

P.S. Ми вже знаємо як перенести свою медіатеку з майже бузь-якого сервісу в Spotify.



Stepan.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар