Як поділитися підбіркою із друзями в Apple Music

Зміст

Не відкрию великого секрету, якщо скажу, що Apple Music – це універсальний музичний сервіс, у рамках якого можна робити безліч речей. Поряд з можливістю створення спільних плейлистів, що нещодавно з'явилася (в iOS 17.2), передплатникам завжди відкритий доступ до того, щоб поділитися своїми власними добірками улюблених треків. А оскільки людина – істота соціальна, нам просто необхідно, щоб друг або близький порадів разом з нами новій крутій музиці. У сьогоднішній статті-інструкції розповім про різні способи того, як шейрити підбірки Apple Music зі свого iPhone. Поїхали!


Як поділитися підбіркою у повідомленні, електронній пошті або за допомогою AirDrop

У цьому блоці йтиметься про шейр добірки геніальних, на твою думку, композицій через такі застосунки, як «iMessage», «Пошта», сторонні месенджери та еплівську функцію передавання даних по повітрю під назвою AirDrop.

Спочатку потрібно дістатися до тієї самої графи «Поширити підбірку». Для цього насамперед відкрий програму Apple Music на своєму айфоні. Потім відшукай підбірку треків і натисни на три крапки в правому верхньому кутку екрана. Вибери «Поширити підбірку». Ти побачиш список інструментів, за допомогою яких можна здійснити задумане.



ti 864x452 1.png

Якщо ти хочеш скористатися програмами «iMessage», «Пошта» або будь-яким іншим сервісом для надсилання повідомлень, порядок кроків такий:

  1. Власне, обери одну з них.
  2. Введи ім'я контакту одержувача.
  3. Торкнися віртуальної кнопки «Надіслати».

Готово! Тепер друг дізнається про твої музичні вподобання, а головне, ти отримаєш фідбек про свою підбірку. Але тільки, якщо ви обидва маєте підписку на Apple Music.

-12%
MU123
41 999 ₴
36 899 ₴
922 $
Спеціальна ціна-16%
MPUF3
31 999 ₴
26 899 ₴
672 $

Ще один варіант, як можна поділитися підбіркою, стосується функції AirDrop. Тут усе елементарно: натискаєш на іконку AirDrop і вибираєш епловський гаджет того, кому хочеш скинути добірку. Єдиний момент, пристрій одержувача має бути на відстані до 10 метрів від тебе. Цього вимагає технологія Bluetooth. І так, якщо у вас обох iOS 17, для шейрингу можна просто піднести один iPhone до іншого.


Як поділитися підбіркою у Facebook, Instagram або в інших соц. мережах

Крім месенджерів є ще й соціальні мережі, в яких ми так звикли проводити час. Ними також можна скористатися для того, щоб поділитися підбіркою і тут же обговорити прослухане зі співрозмовником.



ti 864x452 2.png

Порядок дій для шейра такий самий нескладний, як і у випадку з застосунками для надсилання повідомлень:

  1. Зайди в програму Apple Music.
  2. Знайди потрібну підбірку.
  3. У правому верхньому кутку інтерфейсу клікни на три крапки.
  4. Натисни на «Поширити підбірку».
  5. У меню загального доступу відкрий розділ застосунків.
  6. Вибери ту соціальну мережу, через яку хочеш поділитися.
  7. Свайпни по застосунку вліво і натисни на три крапки.

Готово! Після відправлення підбірки залишається трохи почекати і сміливо почати діставати свого друга у Facebook, Instagram або іншій соціальній мережі запитаннями на кшталт «Ну як, зайшло?» )


Як поділитися підбіркою у профілі Apple Music

Для шейрингу топової добірки музичних композицій безпосередньо через обліковий запис сервісу Apple Music знадобиться, безпосередньо, сам профіль. На головному екрані програми натисни на «Слухати», а потім на іконку фото.



ti 864x452 3.png

Далі обери «Створити профіль» або, якщо він у тебе вже є, – «Переглянути профіль». Клікни на «Змінити». Обери кандидата в особі підбірки, якою хочеш поділитися з другом. А вибір тих добірок, які мають бути приховані, скасуй. По завершенню натисни на «Готово».

Спеціальна ціна-13%
MTUV3
47 999 ₴
41 699 ₴
1 042 $
-20%
MQ023
56 406 ₴
45 399 ₴
1 135 $

Як бачиш, ділитися підбірками улюблених треків з Apple Music не тільки приємно, а й просто. А з урахуванням того, що музичний сервіс від купертинівців містить понад 90 мільйонів пісень, створити унікальну добірку (і не одну) точно не складе труднощів. І, звісно ж, тут же поділитися нею з будь-ким.


Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Популярні iPhone сьогодні:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар