Як зробити wireless-зарядку практично на будь-якому iPhone і забути про те, що таке дроти


Багатьом з нас хочеться отримати від свого смартфона більше корисних функцій. Але часто буває, що після покупки пристрою доводиться задовольнятися тим, що вибрав.

Звичайно гаджет можна прокачати оновленням прошивки, новим чохлом або захисним склом. Це несуттєві зміни, які можуть подарувати відчуття новизни. Але це не так цікаво, як поліпшити свій пристрій в технічному плані.

Сьогодні ми розповімо про те, як в свій iPhone майже будь-якої моделі додати бездротову зарядку.


Бездротова зарядка в ранніх моделях iPhone

Кращим способом прокачати подібним чином свій смартфон - це купити спеціальний чохол. Раніше вони були не дуже зручними. Часто навіть великими і з огидним дизайном.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Але зараз їх набагато більше на ринку, ніж раніше і підібрати підходящу модель не складе особливих труднощів. Коштують вони не так дорого, але ми рекомендуємо не заощаджувати і купити якісний екземпляр. Працює він просто. Тобі потрібно надіти чохол на телефон і вставити коннектор в роз'єм Lightning.

Крім унікального кейса, можна придбати більш бюджетний варіант - приймач Qi-зарядки. Це той же пристрій, тільки не вбудоване в пластик. Хороші моделі є досить тонкими, тому їх можна легко сховати під будь-яким чохлом. І це, мабуть, найбільша перевага такого рішення.


Док-станція для бездротової зарядки

Ще одним важливим пристроєм для бездротової зарядки є станція. Вона підключається в розетку і передає енергію на приймач. На ній теж не слід економити, адже док-станція відповідає за якість подачі електрики і швидкість зарядки.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Ми підібрали для тебе кілька моделей, якими користуємося самі і які готові порекомендувати. У них всіх є свої особливості, тому серед цих док-станцій ти обов'язково зможеш знайти кращий для себе варіант.

Першої б хотіли виділити станцію від виробника якісних і популярних аксесуарів Belkin Boost Up Wireless Charging Pad. Знаменита компанія завжди славилася високою якістю своїх продуктів. Цей не став винятком і порадував відмінним дизайном, великою потужністю передачі енергії і якісними матеріалами.

Ще одним високоякісної базою для підзарядки можна назвати iWalk Air Power Wireless Charging Pad. На відміну від всіх інших моделей, у неї є функція швидкої зарядки Quick Charge 3.0, що робить її найпотужнішою в нашому списку.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

На третьому місці розмістився бездротове зарядний пристрій COTEetCI 2 in 1 Wireless Fast Charging. Її унікальність в тому, що з док-станції можна заряджати iPhone і Apple Watch одночасно. Під смарт-годинник виробник зробив спеціальне поглиблення, в яке зручним чином укладаються Apple Watch.

Крім цього ми хотіли б відзначити станцію-тримач в машину Adonit Car Holder and Charge. Якщо ти багато часу проводиш в автомобілі, то немає нічого зручніше подібної зарядки. Смартфон надійно закріпиться і буде заряджатися і це все без стирчать проводів, які створюють мороку водієві.

Ну і наостанок ми залишили Satechi Wireless Charging Pad. У ній все та ж потужність, красивий алюмінієвий корпус і функція швидкої зарядки Fast charge. Крім цього, ця модель трохи доступніше всіх інших, як власне і інші пристрої даної компанії. І це при тому, що якістю Satechi нітрохи не поступається.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Власне ось і все, чим ми хотіли поділитися. Бездротове зарядний пристрій - це той аксесуар, який сьогодні, на нашу думку, повинен бути в кожному офісі, кафе, ресторані, машині, в кожному будинку і у кожного користувача сучасного смартфона. Адже це так само неймовірно зручно, як і бездротові навушники, якими сьогодні більше нікого не здивуєш.

І, незважаючи на те, що далеко не всі готові оновлюватися на нові моделі iPhone, а бездротова зарядка - не самий вагомий аргумент, щоб це зробити - є рішення. І ми про це рішенням із задоволенням розповідаємо.

"Немає нічого більш зручного, ніж прийти вранці в офіс або після роботи додому, кинути iPhone і AirPods на майданчик на столі і забути про те, що вони можуть бути вбраними!" - слова одного з членів команди сім'ї Техно Їжак.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті