Як скинути айфон до заводських налаштувань без пароля: 2 способи

Зміст

Пароль від облікового запису або iCloud твого iPhone, яким би надійним він не був, має один великий недолік. Його можна забути, причому в самий невідповідний момент, наприклад, у разі термінового продажу. І чим пароль складніший, тим шансів, що ти його не згадаєш, більше. Ось така неприємна закономірність.

Але не буває лиха без добра. У сьогоднішньому матеріалі поговоримо про те, як обнулити айфон без пароля iCloud, а також про використання iTunes для повного скидання твого «яблучного» смартфона, і без участі цього найславетнішого пароля. Поїхали!


Як скинути айфон до заводських налаштувань без пароля iCloud?

При цьому способі повинні бути дотримані дві важливі умови. По-перше, опція «Зв'язка ключів» – її потрібно активувати. А по-друге, код-пароль для розблокування екрану гаджета – його необхідно пам'ятати.

Про «Зв'язку ключів» ти, напевно, чув. Збереження всіх паролів від сайтів, соціальних мереж та інших онлайн-спільнот, а також від Wi-Fi і навіть кредиток в одному місці та наскрізне шифрування, щоб не дозволяти шахраям заволодіти твоїми даними. Це про неї, такий собі «компактний сейф».

Супер ціна-8%
MQ9X3
57 499 ₴
52 699 ₴
1 317 $
Спеціальна ціна-13%

Ну так, повернемося до того, як обнулити айфон без пароля iCloud:

  1. Спочатку традиційно зайди в «Параметри» на своєму iPhone.
  2. Далі увійди до меню свого облікового запису Apple ID.
  3. Перейди до розділу «Пароль та безпека».
  4. Введи цей код-пароль для розблокування твого iPhone.
  5. Наступне, що ти побачиш, буде меню «Змінити пароль».
  6. Придумай та впиши новий пасворд.

Готово! Тепер ти легко зможеш зробити повне скидання пристрою до фабричного стану (це особливо актуально перед продажем) через меню «Параметри» – «Загальні» – «Скинути» – «Скинути всі налаштування та контент». Просто вводиш свій новий пароль iCloud і підтверджуєш намір. iPhone знову ніби придбаний у магазині, в програмному сенсі, я маю на увазі.


Використання iTunes для скидання iPhone до заводських налаштувань

Відразу обмовлюся. Щоб зрозуміти, як скинути айфон до заводських налаштувань без пароля за допомогою iTunes, потрібно розібратися з поняттям «Режим відновлення iPhone». По суті, цей режим покликаний боротися з програмними збоями в системі iOS на твоєму iPhone. Але як, власне, до нього увійти?



ti864x452.png

Підключи свою модель айфону до комп'ютера та запусти iTunes. Далі натисни кнопку збільшення гучності, потім кнопку зменшення гучності і, нарешті, затисни бічну кнопку. Дочекайся появи логотипу iTunes і картинки кабелю.

З режимом відновлення начебто все ясно. Переходимо до інструкції, як скинути айфон до заводських налаштувань без пароля за допомогою iTunes:

  1. На першому етапі потрібно вимкнути твій придбаний або айфон, що просто вимагає скидання.

  2. Далі – коннект пристрою до ПК та запуск iTunes. Причому твій айфон може бути навіть не синхронізований з iTunes.

  3. Тепер якраз можна дозволити собі перейти в цей самий «Режим відновлення iPhone», про який я казав вище.

  4. Система виявить гаджет у цьому самому режимі відновлення , про що негайно повідомить.

  5. Залишається тільки натиснути кнопку «Відновити» і дочекатися, коли всі дані твого iPhone зітруться.

Готово! Готово! Ця інструкція ідеально підійде, якщо ти раптом забув, як розблокувати айфон 10 без пароля, наприклад. Тобто для моделі з Face ID. Для більш старих пристроїв налаштування «Режиму відновлення» трохи відрізняються.

-20%
MQ023
56 406 ₴
45 399 ₴
1 135 $
Спеціальна ціна-9%
MJNF3/MJQG3
18 480 ₴
16 799 ₴
420 $

У процесі відновлення система неминуче вимагатиме від тебе пароль від Apple ID. Тому його бажано пам'ятати (порада: створювай не занадто компактний пароль, але той: що запам'ятовується). В іншому випадку спосіб просто не спрацює.

Ось і все. Тепер ти знаєш, як не тільки скинути iPhone до первозданного вигляду без пароля iCloud, але і як зробити те саме без код-пароля для розблокування екрану завдяки iTunes (не вдаючись до допомоги онлайн-сервісів). Отже, питання: «А як розблокувати айфон 10 без пароля?» (ну або будь-який інший) тобі не стане повною несподіванкою.

Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Популярні нові та Б/В iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар