Як створювали AirPods Max

У своєму нещодавньому інтерв'ю японському виданню Еванс Хенкі, Боб Борчерс (віце-президенти Apple) та Юджин Ванг (дизайнер) розповіли як створювалися перші повнорозмірні навушники AirPods Max і чохол Smart Case.

Це був один з найскладніших проектів для корпорації за останні роки. Команда з Купертіно працювала над новою бездротовою гарнітурою більше чотирьох років. За цей час вони зробили близько сотні прототипів, перш ніж створити фінальну версію пристрою.

Як створювалися AirPods Max

Протягом декількох років роботи над девайсом, розробники створили сотню різних навушників. У кожному прототипі були якісь відмінності. Наприклад, в одному з них було сенсорне управління, як в AirPods Pro.



ezh864х452-1.jpg

Але через алюмінієвий корпус інженерам так і не вдалося додати тачскрін. Саме тому на корпусі з'явилося коліщатко управління Digital Crown, як у Apple Watch.


Наголов'я гарнітури згинається на 285%, на відміну від звичайної форми. Завдяки цьому, воно може підлаштуватися під будь-яку форму голови. В амбушюри та зверху обода розробники додали повітропроникну сітку, щоб власникам не було душно. А значить AirPods Max підійде кожному користувачеві. Адже це практично витвір мистецтва.

Як з'явився Smart Case

Сумка-чохол Smart Case спеціально зроблена в максимально компактному вигляді, щоб навушники було зручно брати з собою. З чохла випирає наголов'я. Його не потрібно додатково захищати накладкою, тому що воно зроблено з міцного алюмінію.



ezh864х452-2.jpg

Система магнітів всередині кейса і пристрою автоматично переводять гарнітуру в режим сну, як тільки вона потрапляє в чохол. В такому стані AirPods Max практично не витрачають заряд батареї. За 10 годин у сумці навушники використовують близько 3% заряду. А це саме те, що потрібно від чохла високотехнологічних навушників.

Першим покупцям AirPods Max гаджет дуже сподобався. Користувачі виділяють якісний звук і хороше шумозаглушення. А значить, довга робота інженерів Apple не була марною.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар