Які продукти Apple готує для нас цього року

Не дивлячись на пандемію, загальне падіння економіки, зупинки в роботі заводів і логістичних компаній, у 2020 році Apple показала чималу кількість дійсно крутих новинок. Згадати хоча б довгоочікуваний iPhone SE другого покоління, перші повнорозмірні навушники AirPods Max або парочку нових MacBook з революційним яблучним процесором М1.

Впевнені, 2021 не відставатиме від свого попередника. У цьому матеріалі ми постаралися зібрати всі найцікавіші гаджети від Apple, які можуть вийти вже у найближчі 9 місяців.

Кілька моделей iPhone

iPhone – це мабуть самий головний яблучний продукт, тому почнемо з нього. Подейкують, що вже цієї весни вийде новенький iPhone SE. Інсайдери вважають, що смартфон отримає корпус iPhone XR або iPhone 8 Plus. Гаджет збереже сканер Touch ID та IPS-екран і буде коштувати близько 500 доларів.

MLVP3
46 872 ₴
49 199 ₴
1 230 $
Спеціальна ціна-5%
MLQ63
31 999 ₴
30 399 ₴
760 $

Але чесно кажучи в це віриться насилу, і ось чому. Apple не оновлює сімейство SE щорічно. Друге покоління вийшло минулої весни, тому в 2021 чекати новий SE на нашу думку не варто. А ось iPhone 13 точно буде вже восени. Ой, не так, правильніше буде сказати iPhone 12s. Чому Купертіно боїться поставити під своїм смартфоном індекс "13" – ми вже розповіли в цьому матеріалі. А зараз поговоримо докладніше про характеристики.

Відомий аналітик Мін-Чі Куо повідомляє, що новинки не отримають великих змін в порівнянні з iPhone 12. Все-таки, це не нове покоління, а проміжне. У Pro-моделях з'являться нові дисплеї з частотою оновлення картинки до 120 Гц. Трохи покращиться сканер LiDAR і стане менше "чубчик" фронтальної камери і сканера Face ID. "Прошки" також стануть товщими в корпусі, можливо через збільшеного акумулятора.

Комп'ютери Мас 2021

У листопаді 2020 компанія з Купертіно випустила перші комп'ютери на чіпі власного виробництва Apple M1. Це по-справжньому революційні MacBook M1, які добре себе показали в складній роботі з рендерингом відео, роботі з музикою і в обробці графіки.



ezh|864х452-2.jpg

У цьому році очікується оновлення всієї лінійки Mac. А два MacBook Pro на 14 і 16 дюймів отримають ще більш потужні чіпи і нові (або старі, забуті) фішки. Я маю на увазі магнітну зарядку MagSafe, додаткові роз'єми hdmi і слот для SD-карт. Можливо навіть повернеться ряд кнопок "F" замість Touch Bar. За чутками, лептопи вийдуть вже восени.

iPad mini 6

Компактний яблучний планшет люблять і чекають багато користувачів, серед них є і я. Подейкують, новенький iPad mini 6 вийде вже в березні в рамках весняної презентації. Він отримає збільшений 8,9-дюймовий екран, процесор Apple A14 Bionic, 4 ГБ оперативної пам'яті і підтримку Apple Pencil 2.

Apple TV 6

Також є думка, що Купертіно працює над своєю ТВ-приставкою 6 покоління. В принципі, Apple TV 4K цілком вистачає для перегляду серіалів, кіно і YouTube. Але процесор A10X не цілком справляється з іграшками з нового сервісу Apple Arcade.



ezh|864х452-3.jpg

За попередніми даними, Apple TV 6 стане набагато потужнішою і отримає перероблений під ігри пульт з чіпом U1, щоб його можна було знайти в додатку "Локатор".

Apple Watch

Поки що про Apple Watch Series 7 майже нічого не чути. Мін-Чі Куо каже, що нове покоління смарт-годинників отримає новий дизайн і інноваційні функції здоров'я. Також є інформація, що розробники приберуть коліщатко Digital Crown і додадуть функцію вимірювання артеріального тиску. Але поки ці чутки не знайшли підтвердження.

AirPods. Відразу дві моделі

На початку березня джерела почали масово публікувати фотографії так званих AirPods 3. На фото вони дуже схожі на перші AirPods Pro, хоча силіконових амбушюр в них немає. Вони також не отримають опцію активного шумодава, але зате працювати будуть набагато довше.



ezh|864х452-4.jpg

А ось про AirPods Pro нам відомо набагато менше. Експерти стверджують, що вони отримають зменшені ніжки або будуть зовсім без них. Кейс-зарядка стане менше на 6 мм. Обидві моделі бездротової гарнітури ми повинні побачити вже цієї весни.

Маячки AirTag

Про ці брелоки інсайдери нам розповідають уже півтора року перед кожною презентацією Apple. Вони повинні допомагати знаходити загублені речі по геолокації через додаток "Локатор" на iPhone. Але схоже, час релізу цих малюків настав. Інсайдери віщують їх вихід у продаж вже цієї весни.

Ось такі цікаві гаджети нас чекають в 2021. У релізі більшості цих пристроїв ми впевнені на всі 100%, тому і розповідаємо про них. Але Apple точно приготувала для нас ще кілька цікавих новинок, про які поки не було витоків. Тож 2021 обіцяє бути насиченим.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні сьогодні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Тарас, 26.03.2021 00:28:52
Хорошо стаття. Та ще й українською!
Тільки українською правильніше «застосунок», а не «додаток».
З нетерпінням чекаю на AirTag.
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 26.03.2021 17:05:15
І ми чекаємо з нетерпінням)
Додати коментар