Який дванадцятий iPhone вибрати? Порівняння всіх моделей лінійки

Залишився всього один місяць і цей божевільний рік піде в минуле! З такого приводу можна навіть порадувати себе якимось хорошим подарунком. На цю роль відмінно підійде iPhone останнього покоління. А яку саме модель вибрати, зараз розберемо.

Чи означає "найбільший – найкращий"?

Багато хто вважає, що якщо вже й купувати iPhone, то тільки iPhone 12 Pro, а ще краще – iPhone 12 Pro Max. Звичайно, ці моделі дуже хороші. У них зібрані кращі комплектуючі, найбільші екрани і максимум нових функцій.

Але підійдуть вони далеко не кожному. Прикладом, хтось оцінить компактність iPhone 12 mini. А хтось обожнює збалансовану в розмірах і продуктивності класику – iPhone 12. У кожної моделі смартфона від Купертино є свої особливості. Про них зараз розповім докладніше.



ezh|864х452-1.jpg

І так, тут можна було б накидати багато цифр, але давай підберемо смартфон відштовхуючись від того, що насправді важливо.

iPhone 12 mini. Найпотужніший малюк у світі

Величезна кількість користувачів люблять компактні та потужні смартфони. Саме тому iPhone SE такий популярний. Але виходить він дуже рідко. Кілька останніх років багато власників яблучних смартфонів просили у Apple випустити маленький, красивий і потужний iPhone. І в Купертіно їх почули.

Цього року ми вперше побачили відразу чотири моделі iPhone за одну презентацію. Найнесподіванішою новинкою став iPhone 12 mini. Він отримав новий прямокутний дизайн. Під корпусом у малюка знаходиться найпотужніша начинка, як і у старших братів 2020 року. При цьому, він поміщається всього в одній руці.



ezh|864х452-2.jpg

Кому підійде iPhone 12 mini: Тим, хто не любить великі смартфони і величезні екрани. Але при цьому, хоче отримати сучасний і потужний пристрій. Якщо ти вважаєш, що смартфон повинен ідеально лежати в одній руці, то сміливо бери цього малюка.

iPhone 12. Класична модель без надмірностей

Цю модель можна назвати золотою серединою між усією лінійкою 2020 року. Він отримав новий шикарний дизайн. Екран у iPhone 12 не найбільший, але і не найменший, якраз те, що потрібно сучасному користувачеві. У ньому кращі на ринку процесор і дисплей, як і у всіх інших представників 2020 року.

При цьому, в класичній моделі немає третього модуля телекамери і сканера LiDAR. Але це не заважає йому робити шикарні фотографії. Однак, знімки на камеру iPhone 12 виходитимуть трохи гірші, ніж на камеру 12 Pro та 12 Pro Max.



ezh|864х452-3.jpg

Кому підійде iPhone 12: Тим, хто хоче екран оптимального розміру. Хто фотографує на смартфон кожен день, але не захоплюється професійної мобільного фотографією. Якщо хочеш отримати топовий смартфон не переплачуючи за додаткові фішки Pro моделей, бери Phone 12.

iPhone 12 Pro. Майже кращий

Головною відмінністю iPhone 12 Pro від попередніх моделей є камера. Тут встановлені всі три модулі, включаючи телевик. Крім цього, є лазерний сканер LiDAR. Він допоможе зробити кожен знімок маленьким шедевром. Смартфон безпомилково визначає задній фон і розмиває його, створюючи чудовий ефект боке.

Кому підійде iPhone 12 Pro: Тому, хто не звик до величезного Pro Max, але хоче отримати все найкраще.

iPhone 12 Pro Max. Кращий і дуже великий

Прийнято вважати, що Pro Max моделі це кращі смартфони в лінійці. І це насправді так. iPhone 12 Pro Max отримав самі топові характеристики і найбільший екран, відповідно і найбільші розміри. Процесор і дизайн в ньому точно такі ж, як і в інших моделях 2020 року.

Але при цьому, у нього найкраща камера. Вона пропускає на 87% більше світла, а значить знімає набагато краще. А ще найбільший акумулятор, за рахунок чого він працює набагато довше.



ezh|864х452-4.jpg

Кому підійде iPhone 12 Pro Max: Тому, хто хоче отримати найкращий iPhone. Кому подобаються великі екрани в смартфонах. І кому потрібна сама просунута мобільна камера на ринку. Усе найкраще є тільки в ньому.

У цьому році ми отримали відразу чотири нових iPhone на вибір. Кожен з них може похвалитися своїми унікальними фішками, яких немає в інших моделях. Тому всі вони гарні. При виборі нового смартфона потрібно звертати увагу на те, який розмір дисплея хочеш і які фішки тобі необхідні.

Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
MGJE3/MGHF3
25 199 ₴
630 $
MGJA3/MGHC3
23 599 ₴
590 $
MGJF3/MGHG3
24 999 ₴
625 $
Коментарі
Додати коментар