Чому я обов'язково куплю собі iPad mini 6

Судячи з інформації від Джона Проссера та інших авторитетних інсайдерів, компанія Apple випустить новенький iPad mini 6 вже цієї весни. З чуток, він отримає потужні характеристики і оновлений дизайн. Гаджет настільки зацікавив мене, що я твердо вирішив взяти його собі. Точніше своїй дівчині, але це не змінює суті історії ;)

Чому я обов'язково куплю iPad mini 6

Потужний процесор. За попередньою інформацією, майбутній яблучний планшет отримає потужний процесор Apple A14 Bionic. При цьому, він буде трохи відрізняться від того А14, що стоїть в новеньких iPhone 12.

Купертіно завжди гнучко перебудовує свої чіпсети під різні пристрої. Тому я не сумніваюся, що гаджет буде працювати стабільно і зможе виконати будь-яку складну задачу.

Актуальні iPad сьогодні

Збільшений якісний екран. Я збираюся купити iPad mini 6 для періодичного читання книг і перегляду фільмів і серіалів, тому мені дуже важливі розмір і якість екрану. З чуток, пристрій отримає збільшений 8,5-дюймовий екран.

Інші джерела говорять, що дисплей буде ще більше: на 9,1 дюйм. Останній концепт від інсайдера Девіда Ковальські свідчить про те, що екран буде займати практично всю площу передньої панелі. Фронтальна камера і кнопка Home зі сканером Touch ID будуть безпосередньо врізані в дисплей. Але в це віриться насилу.

Швидше за все, розробники перенесуть розблокування на кнопку Power на бічній частині, як це реалізовано в iPad Air 4. У цьому випадку цілком реально збільшити дисплей до восьми з невеликим дюймів, приблизно зберігши габарити мініка.



ezh|ів.jpg

Підтримка аксесуарів. Найімовірніше, iPad mini 6 буде підтримувати Apple Pencil другого покоління. Також з'явиться підтримка клавіатури і мишки. Тому новий міні-планшет може стати потужною робочої машинкою для роботи з текстом, графічного дизайну та багатьох інших завдань, які потребують більшого дисплея.

Кому точно варто взяти iPad mini 6

У першу чергу цей гаджет ідеально підійде для домашнього використання. На ньому буде дуже зручно дивитися відео, серфить в інтернеті і спілкуватися в соцмережах.

Крім цього, яблучний планшет можна використовувати для простої роботи з фото, відео, текстом і в графічному дизайні (тут і стане в нагоді Apple Pencil, підтримка клавіатури і миші). За габаритами та вагою він ідеально підійде для того, щоб постійно возити його з собою в рюкзаку. У цьому плані він точно перевершує всі навіть самі компактні лептопи.

Саме тому мене так і приваблює цей гаджет. Упевнений, що фінальна версія iPad mini 6 буде ще кращою, ніж всі чутки про нього. А значить, він стане ідеальним подарунком для коханої не її день народження. Тож я пішов розбивати скарбничку! Сподіваюся інсайдери праві і iPad mini 6 вийде цієї весни – вже навіть не хочеться думати про якийсь інший подарунок для неї :)



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар