Netflix почав випускати фільми українською

Стрімінговий сервіс Netflix нещодавно випустив повнометражний фільм «Outside the Wire», який вперше зі старту отримав український дубляж і субтитри – налаштувати можна при відтворенні у вбудованому плеєрі Netflix на iPhone, Apple TV, iPad та в браузері. Це ще раз підтверджує, що компанія збирається випускати все більше контенту на нашій рідній мові. Ура!

«Outside the Wire». Про що кіно?

Прем'єра кінострічки відбулася 15 січня на стрімінговій платформі Netflix. У той же день користувачі змогли подивитися фільм українською. Озвученням займалася вітчизняна кіностудія Postmodern Postproduction.

«Outside the Wire» – це американський бойовик режисера Мікаеля Хофстрема. Він також автор фільму "План втечі" з Сильвестром Сталлоне і Арнольдом Шварценеггером. Одну з головних ролей в новинці зіграв Ентоні Макі – зірка "Месників".



ezh|864х452.jpg

Події фільму розгортаються у недалекому майбутньому. Головний герой є офіцером-андроїдом, який шукає дуже небезпечну для всього світу зброю. За сценарієм, герої відвідують Україну, в деяких сценах вони знаходяться на кордоні з Росією.

Нагадаємо, що раніше Netflix підписав контракти з українськими студіями «Postmodern Postproduction» і «Так Треба Продакшн». Вони будуть готувати український дубляж до серіалів і кіно стрімінгового сервісу. Першим таким продуктом став "Губка Боб у бігах" 2020 року випуску. А тепер ми отримали ще й повнометражний фільм.

Це просто чудова новина. Адже відеоплатформа робить все більше кроків на зустріч нашим глядачам. Не сумніваюся, що у майбутньому ми будемо отримувати все більше контенту з повноцінним українським перекладом.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар