Жовтнева презентація Apple 2019. Коли відбудеться і що покажуть?


Днями в мережі з'явилася інформація про ще одну презентацію цієї осені компанії Apple. Це не позачергової івент від Купертіно, вже багато років корпорація проводить по дві презентації восени. І зазвичай друга проходить в жовтні. Цей рік не стане винятком.


Коли відбудеться жовтнева презентація Apple?

Поки немає офіційного підтвердження, але тим не менше компанія недавно зареєструвала два нових пристрої: iPad і MacBook. Зазвичай розробники проводять реєстрацію саме перед релізом.

Найімовірніше івент пройде в кінці місяця, як це було в минулому році. У 2018-му він пройшов 30 жовтня.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

У цьому році ми очікуємо побачити шоу від купертіновцев приблизно з 28 по 31 число наступного місяця.


Що покажуть на презентації Apple в жовтні?


iPad Pro 2019

У цій новинці ми впевнені на 100%. Зазвичай пізні осінні презентації присвячені саме iPad Pro . Більш докладної інформації про характеристики пристроїв ми поки не знаємо.

Подейкують, планшет отримає новий процесор A13X Bionic і систему з трьох камер. Останнім віриться насилу. Хоча це стане дуже приємним доповненням.


MacBook Pro 2019

Не менш очікуваною новинкою може стати MacBook Pro з новою незвичайною діагоналлю в 16-дюймів. Купертіновци досить довго не оновлювали лінійку «про» лептопів. І відомий провісник в світі техніці Мін-Чі Куо заявляв, що це пов'язано з повною переробкою концепції ноутбуків.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Розробники за попередніми даними повинні змінити в пристрої клавіатуру з механізмом типу «метелик» на класичні і більш надійні «ножиці». Процесором ж, швидше за все, буде Intel Coffee Lake-H 9-го покоління, який стоїть і в торішніх гаджетах.


Mac Pro 2019

Ще не забув про Mac Pro, який показали нам на конференції в червні? Той самий, який асоціювали з теркою для овочів. Згадав? Так ось, на літній конференції нам обіцяли випустити його в продаж восени.

Тому з величезною часткою ймовірності ми побачимо і його, а також підставку для монітора за 1000 доларів і, звичайно ж, сам монітор - справді крутий аксесуар для професіоналів.


Трекер Apple Tag

Ми неодноразово розповідали про цей девайс. Його можна порівняти з Bluetooth-брелоком, який може передавати своє місце розташування на твоє пристрій. Патенти купертіновцев говорять про те, що він точно існує.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Трекер стане корисним аксесуаром, що працюють з сервісом «Локатор» і врятує від безслідного зникнення мільйони ключів, гаманців і інших важливих речей нашому житті.


AirPods 3

На рахунок цього аксесуара ми не дуже впевнені. На початку року багато авторитетних видань говорили про те, що в цьому році ми побачимо дві нові моделі AirPods . Одна з них уже вийшла, а ось другий ми не бачили.

Нещодавно в мережі з'явилися концепти навушників і навіть нібито реальні фотографії прототипів. А хакери знайшли навіть іконку гарнітури в iOS 13, яка зовсім не схожа на що вийшли моделі. Що ж, буде цікаво подивитися на них.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

Крім цього, очікується оновлення більшості прошивок, включаючи iOS 13, macOS Catalina і watchOS 6, які прилетять по хмарі після закінчення презентації. У Купертино люблять так робити, у чому ми неодноразово переконувалися.

Нам вже не терпиться побачити новинки, протестувати їх і розповісти тобі все подробиці. Про всі подробиці, які будуть супроводжувати івент, ти зможеш дізнатися з наших матеріалів. Так що, не пропусти нічого важливого.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар