Презентація Sony PlayStation 5 відбудеться 3 червня. Можливо.

Схоже червень нас чекає досить насичений. Крім презентації Apple WWDC 2020, де ми побачимо якими будуть наступні операційні системи для iPhone, iPad, Apple Watch, Mac та Apple TV, на початку червня нам можливо покажуть ще одну культову презентацію.

Компанія Sony може провести івент, присвячений наступному, після PS 4, поколінню своїх консолей – Sony PlayStation 5. На це натякають відразу три джерела.



1ezh|864х452 2.png

Першим про майбутній івент розповів відомий в ігровій індустрії інсайдер Джейсон Шрайер. Крім того, ми отримали натяк ще й від редактора VentureBeat Джеффа Грабба, який оновив свій розклад літніх заходів, вказавши дату презентація PlayStation 5 як «скоро».

А автор Eurogamer Том Філіпс написав в Twitter «Sony yet so far», під гілкою з його ж коментарем «Так, 3 червня виглядає дивно тихо». Тож схоже на те, що нас чекає цікава середа наступного тижня.

Що відомо про Sony PlayStation 5

Минулого місяця, 7 квітня, Sony представила геймпад для PS 5, який отримав назву DualSense. Він буде виконаний у двох варіантах кольорів – чорно-білий і чорний, та матиме, не схожий на попередників, новий дизайн.



ezh|864х452.png

Що стосується характеристик самої консолі, то про них компанія розповіла ще раніше, на онлайн-презентації у березні. PlayStation 5 отримає 8-ядерний процесор AMD Zen 2, 3,5 ГГц, з графічним ядром AMD RDNA 2, 10,28 терафлопс, оперативну пам’ять 16 ГБ GDDR6 та SSD NVME 825 ГБ.

І хоч вихід Sony PlayStation 5 очікується лише в кінці року, вже на початку червня ми, можливо, зможемо побачити, як вона буде виглядати, та які ексклюзиви матиме. Відомо, що ціна консолі не перевищуватиме 549 доларів США.

Правда вже є інформація, що дата червневої презентація може бути зсунута на кілька днів, у зв’язку з технічними складнощами з організацією, але це ще раз підтверджує, що івент все ж таки буде.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар