Так буде виглядати березневий iPhone SE 2 (9). Злив дизайну від виробника аксесуарів


Поки весь світ тільки здогадується про те, чи вийде цієї весни новий iPhone SE 2, або як його ще називають iPhone 9, один з виробників чохлів та інших мобільних аксесуарів Totallee відкрив на своєму сайті передзамовлення чохлів для майбутнього малюка. До речі, у них березневий iPhone має все ж приставку SE 2.

У компанії не розповіли про те, хто їм злив дані про дизайн майбутнього iPhone. Тому складно стверджувати, що він буде саме таким. Втім, зображення відповідають опису нового смартфона від Мін-Чі Куо та інших прогнозистів.


Зовнішній вигляд малюка

Судячи з рендерів, iPhone SE 2 отримає дизайн від iPhone 8з невеликими змінами. Головною зовнішньою відмінністю стане логотип Apple. В майбутньому гаджет буде розташовуватися рівно посередині задньої частини корпусу, як у iPhone 11 та 11 Pro.



ezh|864х452-1.png

Проте ця історія зі зливом більше схожа на якийсь PR-план. Складно повірити, що в Купертіно передали дані про майбутній смартфон ексклюзивно тільки цій компанії. А особливо з огляду на те, що Apple ніколи раніше не допускала нічого подібного.

Але все ж ми зібрали всю доступну інформацію про гаджет. Ми впевнені, що якщо не всі, то щось з витоків точно знайде відображення в нових смартфонах Apple.

Як було відомо раніше, девайс отримає як мінімум два кольори: чорний та білий. Разом з корпусом, від iPhone 8 в ньому також збережеться датчик відбитка пальця Touch ID і екран «донора». Такий хід допоможе здешевити виробництво і підсумкову вартість смартфона.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Реліз iPhone 9, імовірно, відбудеться вже в березні цього року. Його представлять на щорічній виставці Apple. Девайс, швидше за все, буде коштувати близько 399 доларів в США за модель з мінімальним об'ємом пам'яті. Таким чином новинка стане найдоступнішим яблучним смартфоном, випущеному в цьому році.

Що ж, чи мають рацію Totallee в своїх прогнозах зовнішнього вигляду iPhone SE 2 і чи виправдаються прогнози інсайдерів, ми дізнаємося вже зовсім скоро. Якщо корпорація не змінить традиціям, то до березневої презентації залишається трохи більше місяця.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар