Розумні нагадування Apple. Як ми взагалi раніше без цього жили?!


У сучасному ритмі великих міст ми часто забуваємо про якісь дрібниці. Наприклад, перетелефонувати після пропущеного дзвінка, прочитати статтю, яку знайшли в ті три хвилини вільного часу, поки ми обідаємо, або комусь відповісти на повідомлення, яке прийшло саме в той момент, поки ми сидимо на нараді.

У нас таких випадків було неймовірно багато. Але зовсім недавно ми знайшли просте рішення цієї проблеми прямо в iPhone. Тепер батьки більше не ображаються, що ми не дзвонимо, адже у нас є розумні нагадування.


Розумні нагадування Apple

Не дивлячись на жарти над Siri, можливості голосового помічника величезні. І ми завжди дивуємося новим фішках, які випадково для себе відкриваємо. На цей раз ми наткнулися на просту команду «Нагадай мені про це».



864х452-16-1.png 

Команда дозволяє миттєво створити замітку. При цьому, можна вказати час нагадування, прикладом через півгодини або пізніше. Але найголовніше – для того, щоб встановити нагадування тобі не потрібно не тільки нічого писати вручну, тобі навіть не потрібно відкривати відповідну програму.

А тепер докладніше про те, як це працює. Уявімо, що ти пропустив важливий дзвінок і не впевнений, що не забудеш набрати абонента пізніше. У такому випадку досить викликати Siri на екрані з повідомленням про пропущений виклик і поставити команду «Нагадай мені про це через годину». І помічник це зробить.

При цьому час нагадування можна вказувати більш докладно або навпаки, можна сказати «Нагадай мені про це ввечері». Siri навіть в такому випадку скаже тобі «Добре» і сама встановить команду на 18: 00.



864х452-16-2.png 

Таку ж маніпуляцію можна провести на екрані з повідомленнями і навіть в браузері Safari на будь-якiй відкритiй сторінці. При цьому нагадування від асистента буде містити адресу сторінки, чи ім'я абонента або СМС.

Така приємна опція приносить багато користі. Щоб зробити замітку, достатньо лише кількох секунд і абсолютно ніяких зусиль. З нашого досвіду, користуватися командою легко і вона відразу ж стає корисною звичкою.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті