Все про DJI Mini 2. Цей малюк неймовірний!

На початку листопада компанія DJI представила нам новеньку модель дрона Mavic Mini 2. Вона прийшла на зміну старій моделі Mavic Mini. Варто відзначити, що малюк 2020 року, значно перевершує свого попередника і в якості зйомки відео, і в льотних характеристиках. Про те, що це за птах такий – поговоримо далі.

Компактний та міцний DJI Mavic Mini 2

Розміри і вага квадрокоптера грають велику роль при виборі. Адже дрон доводиться постійно носити з собою. Габарити DJI Mini 2 дуже невеликі, тому його можна покласти не тільки в рюкзак, а й навіть в кишеню. Важить він всього 242 грами, а значить знімати на нього можна практично в будь-якій країні без особливого дозволу від спеціальних органів.



ezh|864х452-1.jpg

Не дивлячись на те, що він легкий і компактний, малюк-дрон є ще й досить безпечним літаючому апаратом. У ньому є геообмеження, яке не пустить коптер в заборонені місця. А також обмеження по висоті та автоматичне повернення до точки вильоту, якщо раптом зникне зв'язок з пультом або залишиться мало енергії в акумуляторах.

Поліпшене керування DJI Mavic Mini 2

Одним з найголовніших нововведень в DJI Mini 2 стала нова технологія управління OcuSync 2 замість зв'язку через Wi-Fi – у попереднику. Завдяки цьому оновленню покращилася зв'язок з квадрокоптером, а дальність дії сигналу збільшилася в 2,5 рази. Крім того, дрон тепер може передавати відео з роздільною здатністю 1080p на відстані до 10 км від пульта.

CP.MA.00000312.01
18 655 грн
17 115 грн
$601

Але це не все. Розробники ще й збільшили потужність моторів. Завдяки цьому максимальна висота польоту зросла до 4 км над рівнем моря, а швидкість до 57,5 км/год.

DJI Mavic Mini 2. Відеозйомка в кращій якості

Модель Mini 2 навчилася знімати відео з роздільною здатністю 4К зі швидкістю 30 кадрів в секунду, а також 2,7К та FullHD. При цьому, в більш низьку якість збільшується частота кадрів, в форматі FullHD це 60 кадрів в секунду. Камера робить знімки в зручному форматі RAW.



ezh|864х452-2.jpg

Щоб додати своєму відео фішок, існують додаткові режими зйомки: панорами, цифровий зум. А ще є кілька крутих автоматичних режимів польоту: коло, спіраль, ракета, бумеранг. Вони точно додадуть ролику динамічності.


Вбудований редактор DJI Fly

Цю фішку оцінять всі ті, хто постійно знімає на квадрокоптер. Додаток DJI Fly дозволяє завантажити тільки якийсь один фрагмент з довгого відео. Ролик можна мінімально доопрацювати відразу після зйомки, не перекидаючи його на комп'ютер. Ну а потім відразу ж закинути в соцмережі – нехай всі милуються.



ezh|864х452-3.jpg

Тож якщо збирався оновити свій старенький дрон, або купити свій перший літальний апарат, то дуже рекомендую придивитися до DJI Mini 2. Тому що це один з найбільш компактних і якісних варіантів на ринку. Плюс за вельми і вельми доступну для таких характеристик ціну.



Без назви-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
CP.MA.00000312.01
19 999 ₴
500 $
Коментарі
Додати коментар