iPad Pro з новим дизайном вийдуть наступного року – Bloomberg. Що випустить Apple у 2022

У своїй недавній новинній розсилці авторитетний журналіст Марк Гурман з видання Bloomberg розповів, які новинки готує до випуску компанія Apple в цьому і наступному році. Плани Купертіно здалися нам дуже цікавими, тому ми захотіли поділитися ними з тобою.

Які ще пристрої Apple викотить в 2021

Цей рік вже добігає кінця. У яблучної корпорації є в запасі трохи більше трьох місяців, щоб випустити всі заплановані гаджети. А якщо бути точнішим, то тільки 2 місяці, адже купертинівці нечасто радують нас девайсами в грудні.



gadgets2022_text_pic_03.jpg

На вересневому івенті California Streaming нам так і не представили оновлені MacBook Pro і AirPods 3. З бездротовими навушниками у розробників виникли дуже серйозні проблеми. Постачальники не встигали доставити потрібну кількість комплектуючих, тому запуск масового виробництва і анонс гарнітури в рамках презентації довелося відкласти.

Подейкують, всі труднощі з AirPods 3 вже вирішилися. Гаджет почав виходити з конвеєра, у Apple все йде за планом. Марк Гурман впевнений, що їх встигнуть викотити до кінця 2021 року.

А ось реліз топових лептопів в вересні ми і не чекали. Найімовірніше, їх покажуть в жовтні або листопаді цього року. З чуток, вони отримають два розміри екрану – 14-дюймовий і 16-дюймовий. Вперше в яблучних ноутбуках з'явиться mini-LED дисплей і вдосконалена система-на-чіпі М1Х. Мабуть, це все, що ми встигнемо побачити в році, що минає.

Що випустить Apple у 2022 – ураган новинок

IPhone 14. На думку Bloomberg, наступний рік виявиться дуже багатим на яблучний урожай. У вересні вийде лінійка iPhone 14 в абсолютно новому дизайні. Повідомляється, що розробники можуть прибрати чубчик, сховавши масивний датчик Face ID під екран.

-4%
MLV93
44 999 ₴
42 999 ₴
1 075 $
Спеціальна ціна-14%
MLPH3
27 999 ₴
24 099 ₴
602 $

Що стане з фронтальною камерою поки невідомо. Можливо, вона розташується зверху дисплея, по центру. Швидше за все, інженери не стануть засовувати її під екран, щоб не зіпсувати якість зйомки.

IPad Pro 2022. Чого ми точно не очікували, так це скляну задню панель в яблучному планшеті, як у iPhone. Подейкують, завдяки цьому нововведенню iPad Pro 2022 обзаведеться підтримкою бездротової і навіть реверсивної зарядки. Пристрій зможе не тільки споживати енергію, але і заряджати аксесуари, начебто AirPods.

AirPods Pro 2022. До речі, про бездротові навушники. Яблучна компанія збирається випустити друге покоління AirPods Pro. Гаджет отримає більш компактні габарити і нові датчики для моніторингу здоров'я.

Подейкують, гарнітура навчиться вимірювати пульс, температуру і рахувати кроки. Можливо, щось з цього списку дійсно з'явиться в AirPods Pro 2022, але точно не все відразу.



gadgets2022_text_pic_04.jpg

Apple Watch. З майбутніми яблучними смарт-годинниками все ще цікавіше. Гурман розповів, що Купертіно випустить одразу три моделі. Серед них Apple Watch 8, Series SE і Series EE (Explorer Edition). Перші і другі окремого представлення не потребують.

Чого не скажеш про Apple Watch EE. Цей гаджет буде призначений для любителів екстремального виду спорту і дуже активного відпочинку. Пристрій отримає брутальний дизайн в стилі G-Shock, а також масивний і більш захищений корпус.

Mac. Восени 2022 Apple планує представити оновлене сімейство MacBook Air і комп'ютерів Mac Pro. Всі вони, звичайно ж, отримають систему-на-чіпі М1Х, або навіть М2. Очікується, що дизайнери додадуть додаткові яскраві кольори корпусів крім уже існуючих класичних кольорів.


Марк Гурман також розповів нові подробиці про складаний iPhone і окуляри доповненої реальності Apple Glass. Ці гаджети вийдуть не раніше 2023-2024 року. Зате вже в наступному році яблучна компанія порадує нас першої гарнітурою змішаної реальності. Ось це новини!


Читати наш блог у Telegram
Передзамовляй:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар