Як «Техно Їжак» допомагає ЗСУ та волонтерам. Разом до перемоги!

Від самого початку війни ми активно допомагаємо нашим хлопцям і дівчатам на передовій. Рашистська ракета зруйнувала флагманський шоурум «Техно Їжак» у Харкові, але нашу команду не зламає ніщо! Тому ми щодня стараємось робити максимум для перемоги: закриваємо потреби військових у техніці та екіпіруванні, донатимо на важливі збори й у фонди.


Ось невеликий перелік того, що було зроблено лише за останній час

Передали квадрокоптер Mavic 3 Combo в Краматорськ, щоб ця пташечка допомагала палити окупантів. Долучились до зборів на більший дрон, бо військових пташок багато не буває! А ще – підтримали центр, що навчає керувати дронами, щоб наші захисники та захисниці били в ціль якнайточніше.

Одна з найпотрібніших штук на фронті – це автомобілі. Вони швидко виходять з ладу в гарячих точках, тож завжди в дефіциті. Наша команда допомогла зі збором грошей на кілька автівок, що вже поїхали на передову.





Якісна техніка теж дуже потрібна, тому на початку війни ми передали всі смартфони, павербанки, зарядки та кабелі, що були у нас на складах, воякам під Харковом. А ще – допомогли з тактичним обладнанням для наших героїв під Херсоном, закупивши каски, розгрузки та каримати. Також допомогли закупитись автоматами для ближнього бою, закинули волонтерам кошти на дизель та купили екипірування нашого співробітника, який зараз боронить Харків.

Але всього цього не сталося б без тебе! Дякуємо за те, що купуєш гаджети в «Техно Їжаку», даючи нам можливість донатити й допомагати всім, хто цього потребує.


Фонд Help Ukraine

Ще у перші місяці війни ми створили власний благодійний фонд Help Ukraine, в якому збираємо кошти на потреби військових. За 7 місяців, завдяки фонду, ми встигли закупити й передати гаджетів, спорядження, медикаментів, автомобілів та іншого на суму понад 3 000 000 грн!

Ти теж можеш долучитися і зробити свій внесок в перемогу. Будемо раді і дууже вдячні! Сторінка фонду зі звітами та реквізитами для донатів тут.


Патріотичні чохли, значки, стікери

Разом ми можемо більше! Саме тому ми вирішили не лише розраховувати на благодійників, а й допомагати нашим захисникам, перераховуючи кошти з реалізації мирної продукції. Створивши яскраву колекцію патріотичних значків, стікерів та чохлів для твого iPhone, до 100% від прибутку з їх продажів ми передаємо у фонд Help Ukraine, щоб ще більше допомагати ЗСУ.

Вибирай крутий аксесуар, прикрашай телефон, одяг чи ноут – допомагай наближати нашу перемогу!


Напрямок Military для забезпечення військових запитів

Ще одним важливим, і далеко не останнім, напрямком нашої роботи на перемогу є розділ Мілітарі. Тут ми зібрали найзапитуваніші гаджети та аксесуари для військових, з доступних нам. Ті дрони, ліхтарики, зовнішні акумулятори, ноутбуки, планшети, що ми використовували в цивільному житті до війни, сьогодні дуже потрібні нашим захисникам на передовій. І ми закриваємо їхні потреби настільки, наскільки це можливо.



!!!1-ezh|864х452.png 

Та не лише цивільним спорядженням займаються наші спеціалісти. Сьогодні ми знайшли вихід на постачальників оптичного обладнання, елементів екіпу, та навіть портативних сонячних панелей і портативних зарядних станцій, здатних забезпечити електрикою наших бійців у найвіддаленіших від цивілізації точках. Якщо ти знаєш волонтерів, які мають потребу у Militari обладнанні, чи комусь з твоїх знайомих на передовій потрібні девайси, якими ми можемо їх забезпечити – звʼяжись з нашими менеджерами.

А ми продовжуємо працювати в тому ж дусі, тримаючи економічний фронт країни і всіма доступними силами допомагаючи країні бити окупанта. Віримо в ЗСУ! Допомагаємо ЗСУ! Рухаємось до перемоги!



Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар