Скасована AirPower може вийти в цьому році

Так, це звучить трохи дивно, але схоже Apple продовжила розробку бездротової док-станції.

Нагадаю, у вересні 2017, разом з презентацією iPhone X, Apple показала нам бездротову зарядну станцію власної розробки і пообіцяла випустити її в продаж незабаром. Але не сталося.

Трохи пізніше один з інженерів компанії з відділу, який працював над доопрацюванням AirPower, оголосив про те, що док-станції не буде.

Apple відродить AirPower

Проте, чутки про те, що в компанії не залишили цей проект, ходили весь цей час. А днями відомий своїми джерелами в Купертіно інсайдер показав живі фотографії пристрою, сильно схожого на AirPower.



ezh|864х452.png

Основною фішкою бездротової зарядки повинна була стати можливість зарядки iPhone, AirPods і Apple Watch в будь-якому місці контактної площадки. Уяви, ти приходиш додому після насиченого активного дня і просто складаєш всі свої гаджети на один майданчик, не прицілюючись і не заморочуючись. Було б круто!

Але саме це завдання і стало непосильним. Пристрій перегрівався і Apple вирішила, що краще зовсім не випускати AirPower, ніж робити її некрасивою і об'ємною з габаритною системою охолодження. Та схоже в Купріна передумали.

На фотографіях Джона Проссером видно, що на бездротовій зарядці сильно схожій на AirPower успішно заряджаються AirPods Pro та Apple Watch.

Або Apple все ж вдалося вирішити питання з перегрівом, або нас чекає якесь нове рішення від інженерів компанії. Але те, що ми побачимо AirPower вже в цьому році, стає сильно схожим на правду.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар