Apple все ж випустить AirPower в цьому році. Але док-станція буде іншою


Корпорація Apple ніколи не анонсує свої нові продукти заздалегідь. Хоч якусь інформацію ми можемо отримати перед презентацією тільки з неоднозначних натяків купертинівців. Ними можуть бути слоган чи логотип івенту. Більше можна дізнатися лише з чуток, зливів і прогнозів.

У цьому випадку доводиться вірити тільки в авторитет і «чесне слово» автора. І ми прислухаємося лише до найвідоміших, наприклад до прогнозів від Мін-Чі Куо. Нещодавно китайський експерт поділився унікальною інформацією про продукти, які Купертіно випустить в першому півріччі 2020. Про це ми розповіли в недавньому матеріалі.



ezh|864х452-2.png

Серед усіх новинок найбільше зацікавила станція бездротової зарядки AirPower. Девайс анонсували ще в 2017 році разом з iPhone X, проте вихід відклали. З тих пір розробники спочатку відмовилися від релізу док-станції, а тепер, за чутками, сильно змінили девайс і все ж випустять його.


Док-станція від Apple

Мін-Чі заявив, що бездротова зарядка, як і прототип, отримає відразу кілька індукційних котушок для передачі енергії. Тим не менш, вона буде заряджати всього один гаджет. Хоча раніше говорилося про те, що станція зможе заряджати одночасно три пристрої: iPhone, Apple Watch і AirPods.

Але розробники не змогли вирішити проблему перегріву, тому і пішли на спрощення девайса. Пробрему можна було вирішити впровадженням кулера для охолодження, але в Купертіно на це не наважилися, заявивши, що такий варіант суперечить політиці компанії.



ezh|864х452-3.png

Мабуть, тепер інженери вирішили всі недоробки і готові нарешті випустити новий продукт. Але без одночасної зарядки трьох гаджетів втрачається унікальність док-станції. Крім того, поки незрозуміло чи будуть підтримуватися Apple Watch, адже у них унікальний магнітний конектор.

Швидше за все, бездротова зарядка від Яблучної компанії буде відрізнятися від інших станцій стабільною роботою, зручністю у використанні і шикарним дизайном. Також розробники можуть додати унікальні фішки, прикладом спеціальну анімацію на iPhone, як при підключенні бездротових навушників AirPods.



ezh|864х452-4.png

Але навіть незважаючи на спрощення, гаджет все одно повинен вийти досить цікавим, це ж Apple. Ми впевнені, що багато користувачів виберуть саме його, а не аналоги від інших виробників, в першу чергу через зручності екосистеми. Про якість і зручність пристроїв від Купертіно відомо всім, і AirPower не стане винятком.

Ти користуєшся бездротовими док-станціями? Чи віддаєш перевагу старому доброму lightning?

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар