Перший в історії блогерський YouTube-канал з 100 000 000 передплатників


Днями ютюбер зі Швеції Фелікс Чельберг, більш відомий під ніком PewDiePie став першим блогером за всю історію YouTube, який зміг подолати позначку в 100 000 000 передплатників на своєму каналі. Це великий успіх як для самого Фелікса, так і для платформи.


Найпопулярніший контентмейкер в світі

З кожним роком відеохостинг стає все популярнішим. Його головна особливість - це доступність до перегляду матеріалів на будь-якому пристрої, будь це iPhone , MacBook або що-небудь ще. І можливість будь-якій людині спробувати себе в ролі автора відео.

У 2018 році сайт став другим в світі за відвідуваністю після пошукача Google. Чому він користується такою популярністю, ми вже розповідали в одному з матеріалів. А сьогодні поговоримо про досягнення молодого шведа.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

До такого значимого показником PewDiePie йшов довгих дев'ять років. Перший мільйон користувачів канал побачив влітку 2012, але вже у вересні кількість передплатників подвоїлася. Через три роки за PewDiePie стежило вже 6 000 000 осіб.

З 2016, після того, як на блогера підписалися 50 000 000 людей, він заявив, що видалить акаунт. На щастя, цього не сталося. За сто мільйонів читачів Фелікс Чельберг отримав рубінову кнопку від YouTube.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Але якщо бути до кінця чесними, до Фелікса цей рубіж успішно долали і інші канали. Першою стала музична компанія з Індії зі своїм профілем T-Series. Але серед особистих блогів PewDiePie став першим в історії і поки єдиним, кому це вдалося.

Засновник сторінки заявив, що не вважає себе гідним такої уваги від громадськості і до сих пір не вірить в те, що сталося. Раніше у нього були проблеми в спілкуванні з людьми, зараз же все їм захоплюються.

Більшість відео Фелікса присвячені відеоігор. Тим не менш, він часто записував свої думки на різноманітні теми. І схоже це і зробило його популярним. На момент написання цієї статті, у блогера вже 100 839 896 фоловерів, і ми впевнені, що це далеко не межа.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар