Що там з жовтневої презентацією Apple?


Минулого тижня авторитетне видання China Economic Daily поділилося інформацією про те, що до кінця жовтня ми побачимо нове покоління бездротових навушників Apple AirPods . Тоді ж джерела натякнули про те, що реліз пристроїв відбудеться на спеціальній презентації.


Коли там друга осіння презентація Apple?

Традиційно, жовтневу презентацію Купертіно зазвичай проводила для того, щоб представити нову версію iPad або MacBook. Згідно з недавнім звітом від DigiTimes, в цьому році купертіновци крім бездротової гарнітури покажуть нам новий 16-дюймовий MacBook Pro.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Подейкують, виробник Quanta Computer, який збирав комп'ютери, вже почав поставляти їх на склади Apple . Ноутбук отримав ультратонкий дизайн лицьових рамок, нову ножиці клавіатуру і процесори Intel Coffee Lake Refresh або Intel Ice Lake - в різних конфігураціях.

Ще раніше про цей пристрій ми чули від авторитетного аналітика Мін-Чі Куо. За останні кілька років він поки не помилявся у своїх прогнозах, тому в цей раз теж не повинен.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Проте, дата презентація досі не названа. І це трохи насторожує. Зазвичай, корпорація відправляла запрошення для преси і гостей за одну або два тижні. Але поки ніхто не отримував оповіщення. Не виключено, що в цьому році вона не відбудеться і Apple тихо закине новинки в інтернет-магазин.

Але це зовсім не схоже на підхід яблучної компанії. Все-таки мова йде про нові AirPods Pro і MacBook Pro. Ці пристрої цілком заслуговують окремого заходу. І ми не залишаємо поки надій і продовжуємо чекати. Може Apple придумала щось нове і івент пройде в прямому ефірі без гостей в залі? ..

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар