Шматочок iOS 14 показали на відео. Злив


Вихід кожної нової версії операційної системи для iPhone – це завжди подія в технологічному світі. Експерти та користувачі хочуть дізнатися якомога більше про нову iOS ще до її релізу, тому в мережі з'являється безліч чуток і зливів. І всі до цього вже давно звикли.

Але в цьому році розмов та витоків на рахунок iOS 14 незрівнянно багато, і це за три місяці до релізу першої бета-версії для розробників. Раніше ми вже розповіли про нову систему перевірочних SMS-кодів, 117 емодзі та новий інтерфейс вхідного дзвінка, які з'являться в апдейте. А сьогодні поділимося з тобою свіжими чутками.


Гучні витоки iOS 14: багатозадачність

Нещодавно мережу буквально підірвало відео, на якому показано iPhone 11 Pro Max з нібито встановленою на борту iOS 14. На кадрах видно повністю перероблене меню багатозадачності – всі активні додатки розташовані в два ряди прямокутниками один над одним, як в iPadOS.




Багато з користувачів мережі в коментарях висловили свої сумніви щодо достовірності інформації, що цілком обгрунтовано. Справа в тому, що подібний інтерфейс вже існує на яблучних смартфонах з джейлбрейк-твіком.

Але авторитетні інсайдери, включаючи Бена Гескіна, запевняють, що це перевірена інформація. Цей же експерт поділився й іншими зображеннями зі смартфоном з операційною системою iOS 14. На екрані iPhone 11 Pro Max відкрита сторінка з налаштуваннями, які дають можливість вибрати тип відображення меню багатозадачності.

Оскільки, інсайдери підтверджують достовірність відео, є велика ймовірність, що в iOS 14 все ж додадуть цю фішку. І ми навіть підозрюємо звідки з'явилися ці фото та відео.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Трохи раніше, все той же Бен Гескін повідомив про те, що якийсь анонімний співробітник Apple продав iPhone 11 Pro Max із закритою-бета iOS 14 невідомому покупцеві за два біткоіни. Це приблизно 424 400 гривень за курсом на момент написання матеріалу. Можливо, саме його придбало видання 91Mobiles, яке і публікує першим інформацію про всі ці зливи.

Нагадаємо, презентація iOS 14 відбудеться в червні цього року в рамках конференції для розробників WWDC 2020. Але ми впевнені, що за три місяці ми побачимо ще багато витоків, про які неодмінно розкажемо в нашому блозі.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар