iPhone 12 стане тонше. Що буде з автономністю?


Протягом останніх двох років корпорація Apple потроху збільшувала товщину нових моделей яблучних смартфонів. Розробники ніяк не пояснювали такі кроки, але експерти були впевнені, що все це робилося для того, щоб помістити більш ємні акумулятори.

Власники таких пристроїв зовсім не скаржилися на збільшену товщину. Навпаки, смартфони лежать в руці ще більш приємно і впевнено. Відчувається комфортна вага гаджету і пропорційність габаритів. Але вже незабаром купертинiвцi знову почнуть зменшувати товщину iPhone.

 

iPhone 2020 скине міліметр

Як стало відомо з нової доповіді японського видання Mac Otakara, в нових iPhone 12 товщина корпусу стане меншою на один міліметр в порівнянні з iPhone 11 .

 
 864х452-20-1.png
 

Товщина останньої моделі iPhone 11 Pro Max дорівнює 8,1 мм. Її прямий спадкоємець зменшиться до 7,1 мм. Зазвичай всі смартфони нової лінійки мають однакову товщиною, тому і всі інші моделі повинні трохи «схуднути».

Експерти запевняють, що зменшення корпусу не вплине на час автономної роботи. Ми також сумніваємося, що купертинiвцi пішли б на такі жертви.

З огляду на те, що майбутні гаджети отримають підтримку 5G, а це значно збільшить енергоспоживання, така ймовірність і зовсім відпадає. Швидше за все, інженери просто знайшли спосіб компактно розмістити комплектуючі. Або у Apple з'явилася технологія створення батарей, яка збільшить час автономної роботи пристроїв.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар