iPhone2019 можливо отримає підтримку стилусу


Перед кожним виходом нового пристрою компанії Apple , чутки про новинку поширюються по мережі з величезною швидкістю. А, перед щорічною вересневої презентацією, увагу аналітиків і журналістів, як завжди, прикута до нових iPhone, про який ми сьогодні і поговоримо.


Піар на тлі швидкого виходу iPhone 11?

У багаття чуток свої вугілля частенько підкидають і виробники аксесуарів, які заливають на сайти чохли і захисні скла для майбутніх гаджетів задовго до виходу новинок Apple. Днями так зробив і відомий виробник кейсів Olixar.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Компанія показала свій варіант чохла для iPhone 11 Max з 6,5-дюймовим екраном. Особливістю цієї моделі стала одна маленька деталь - на задній кришці аксесуара розташовується міні-тримач для Apple Pencil .

Схоже Olixar передбачає, що Яблучна компанія випустить не тільки iPhone з підтримкою олівця, але і спеціальний, зменшений Apple Pencil, який буде розроблений спеціально під великий смартфон Apple.


Чи отримає iPhone 2019 підтримку стилуса насправді?

Деякі аналітики також впевнені, що новий iPhone отримає таке нововведення. Проте, про це говорять не самі надійні джерела. До того ж, Мінг-Чі Куо - один з головних незалежних експертів - про це замовчує. Хоча в минулому році аналітик з Піднебесної заявляв, що в майбутньому нові моделі iPhone отримають можливість підтримки стилуса.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

А корейський сайт The Investor ще в 2017 році опублікував інформацію про те, що купертіновци додадуть функцію стилуса для свого смартфона в 2019 році. При цьому видання Citi Research і зовсім назвав підтримку пера однієї з найперспективніших функцій для майбутніх гаджетів.

Але особисто нам поки не віриться в те, що купертіновци таємно розробили зменшене перо і збираються забезпечити підтримку аксесуара хоча б для найбільшої версії смартфона. Швидше за все ми б уже побачили фотографії прототипів або коментарі від надійних джерел, як це траплялося і раніше з іншими серйозними нововведеннями від Apple.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар