Як правильно носити годинник Apple Watch? Інструкція від Apple


Більшості з нас прекрасно відомо, що краватка накидається поверх щільно затягнутого коміра сорочки, що запонки повинні поєднуватися хоча б з однією деталлю одягу, що штани повинні бути випрасуваними. Все це - загальноприйняті правила солідного зовнішнього вигляду.

Але чи знаєш ти, як правильно потрібно носити годинник? Найімовірніше, ти скажеш, що вони повинні розташовуватися на неробочий руці. І ти маєш рацію, для класичного аксесуара це основне правило, яке повинно залишатися незмінним.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

А ось що стосується всіма улюблених Apple Watch - тут все не так просто. Крім цього стандартного правила, є багато інших. І ми зараз розповімо тобі про них, щоб не впасти в незручну ситуацію.


38 (40) мм - для жінок і 42 (44) мм - для чоловіків

Великий циферблат на маленькій ручці сьогодні не в моді. Найзручнішими є розміри від 34 до 40 мм, як для жінок, так і для чоловіків. Останні можуть вибирати собі абсолютно будь-який розмір, в залежності від розміру руки і переваг.

Не варто переживати про те, що на накоченому солідному зап'ясті будуть красуватися 40 міліметровий девайс. Ну а що стосується тендітної жіночої ручки, то тут тим більше гнатися за розмірами не варто.


Колесо - зліва чи справа

Розробник культових смарт-годин Apple Крейг Хокенберрі після виходу пристрою поділився своїм особистим секретом. Він розповів, що носить годинник коліщатком в сторону ліктя, а не зап'ястя.



Таким чином, девайсом набагато легше управляти. А при згині руки нічого не впивається в шкіру. Беремо на замітку! Правда, доведеться поміняти положення годинника через додаток Watch на iPhone : Мій годинник - Основні - Положення годин.


Розташування і щільність затягування

Експерти заявляють, що годинник необхідно розташовувати трохи вище кісточки. Саме там знаходиться найбільш прийнятне положення для гаджета. Саме там годинник надійно зафіксуються, що не будуть злітати вниз і заважати рухам кисті.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

На рахунок Тугість затяжки, теж справа досить індивідуальне. Проте, для стабільної роботи аксесуара потрібно тугіше затиснути ремінець. У той же час він не повинен віджимати руку і перешкоджати кровообігу. Особливо актуально це при заняттях спортом.

Рекомендуємо не забувати, що смарт-годинник від Купертіно - це не тільки корисний і бажаний гаджет, але і стильний і модний аксесуар. Тому носити його правильно так само важливо, як і підбирати колір краватки. Так вважає Apple, яка придумала цю інструкцію, і ми.

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар