Кастомні MacBook у Техно Їжаку – унікальна можливість придбати Mac під твої власні потреби

Лептопи MacBook компанії Apple вже давно не потребують окремого представлення. Всі сучасні користувачі знають про переваги яблучних ноутбуків над іншими. Так MacBook ідеально оптимізовані під більшість сервісів та додатків для професійної роботи.

Не варто забувати й про стильний дизайн, який подобається і скромним директорам, і яскравим хіпстера. Загалом, яблучний лептоп є майже ідеальним пристроєм. Але як всім нам відомо, межі досконалості немає, і Mac не виняток. Крім стандартних комплектацій з заводу Apple, можна зустріти ще й прокачані – кастомні лептопи.

Що таке кастомний MacBook і в чому його перевага

Постарайся уявити собі стандартний MacBook. З більшістю простих завдань він буде справлятися на відмінно. Але раптом ти хотів би, щоб він без проблем Рендерив складні відео або ще швидше справлявся з великими файлами в Photoshop. Може є бажання додати парочку гігабайт оперативної пам'яті і розширити SSD?

Все це легко можна зробити в кастомними варіанті яблучного ноутбука або настільного Mac. Apple надає можливість клієнтам "зібрати" на сайті комп'ютер, в якому буде встановлено більш потужне "залізо".

При цьому це не пристрій під замовлення, адже в основі кастома використовується стандартна оригінальна модель з заводу Apple. Але в ньому можна збільшити обсяг оперативної або вбудованої пам'яті і встановити потужніший процесор. В результаті користувач отримує лептоп з прокачаними характеристиками в оригінальному дизайні.



ezh|864х452.jpg

Такий апгрейд просто необхідний тим, хто використовує MacBook як робочий інструмент. Наприклад, дизайнерам потрібна дуже потужна відеокарта і багато місця на жорсткому диску. Програмістам важливий топовий процесор, а маркетологам і журналістам – час роботи від батареї, що теж залежить від процесора. І Apple M1 може його продовжити.

Що купити: базову комплектацію або кастом?

Відповідь на це питання залежить безпосередньо від того, що ти хочеш отримати від свого MacBook. Якщо ноутбук потрібен тобі для звичайних завдань, на зразок перегляду фільмів, серфінгу в інтернеті, спілкування в соціальних мережах та іншого. В такому випадку базової моделі тобі точно буде більш ніж достатньо.

Але якщо ти будеш використовувати лептоп для робочих завдань, завантажувати професійні програми, то краще підібрати поліпшену комплектацію з тими характеристиками, які підійдуть під твої потреби.

На нашому сайті tehnoezh.ua ти можеш підібрати собі як звичайний стандартний MacBook, без будь-яких змін, так і прокачаний кастом.

Крім того, ми завжди раді допомогти "зібрати" тобі кастомний яблучний лептоп, який ідеально підійде для будь-яких завдань, навіть якщо його поки немає у відповідному розділі. Для цього просто зв'яжися з нами за номером 0 800 755 754 або напиши в telegram-чат: @tehnoezh.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Деякі популярні моделі кастомних Mac:
Коментарі
Додати коментар