Полегшувач домашнього життя №5 Іноземець

І хоч кордони ще закриті, а подорожувати після карантину стане трішечки важче, сьогодні ми станемо на крок ближче до омріяної країни.

По-перше – у наш час щоб подорожувати не обов’язково навіть виходити з квартири. Є Google з його проектами і є купа інших спеціалізованих сервісів. А по-друге – головні враження від подорожі дарують люди. Щоправда це справедливе судження, якщо ви можете зрозуміти одне-одного.



TE-Oblegchitel-english_3.png

Їжак прикидається вдома іноземцем

Доречі, в минулому Полегшувачі домашнього життя №4, ми радили до прочитання дуже круті книги. І, чесно кажучи, якщо читати їх в оригіналі, сюжет відкривається з нової сторони.

Саме тому сьогодні ми приготували три крутих інструменти, для вивчення іноземної мови. За традицією, всі додатки не просто протестовані нами, а й використовуються на постійній основі, для покращення власного рівня англійської. Тож, радимо до використання.



ezh|e-mail2.png

Puzzle English

Неймовірно ефективний сервіс і додаток з більше ніж 5 мільйонами користувачів. Тут є безкоштовна версія з щоденною практикою. Звісно вона з обмеженнями, але навіть це дозволить вивчити англійську. А ще, тут є дуже корисні та докладні відео як користуватися цим сервіс і в чому його переваги.


Quizlet

Повністю безкоштовний сервіс і додаток для вивчення англійських слів. Тут є дуже круті активності й тести, що дозволяють зробити вивчення слів цікавим і не таким нудним, як більшість з нас собі уявляють.


Duolingo

Це ще один, не менш корисний, сервіс і додаток для вивчення мови і краудсорсингового перекладу тексту. Тут є безкоштовний і платний акаунти. А сам сервіс розроблений так, що за мірою проходження уроків ти непомітно для себе перекладаєш все складніші тексти та навіть веб-сайти.



TE-Oblegchitel-english_2.png

Усі ці сервіси мають ще один плюс. Всі додатки мають власні сайти, тож для вивчення іноземної мови, можна навіть не заходити в AppStore. Хоча, чесно кажучи, з додатком зручніше.

Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар