Малюй красиво на iPhone та iPad! Це легко з iOS 14

Ті, хто дивився трансляцію літньої презентації WWDC 2020, на якій Apple представила оновлення всіх своїх операційних систем, напевно пам'ятають нову круту зручну функцію для iPad.

Коли, для того щоб намалювати рівний квадрат, потрібно просто накреслити квадрат однією лінією від руки і затримати стилус на частку секунди в кінці, не відриваючи його від дисплея.

Інтелектуальний режим iPadOS 14 обробить зображення і виправить його на правильну фігуру. Але мало хто знає, що iPhone також так вміє. І для цього навіть не потрібен Apple Pencil.

Інтелектуальний режим малювання для iPhone

Дана фішка вже доступна на твоєму смартфоні й не вимагає ніяких додаткових налаштувань або активацій. Функцією можна скористатися під час зміни фото, створення заміток або (що максимально корисно) під час редагування скріншотів.



ezh|864х452.png

Тільки уяви як це зручно: ти знаходиш щось цікаве, скажімо на сайті tehnoezh.ua, і хочеш цим поділитися, виділивши якісь дані або фразу.

Все, що для цього потрібно – зробити скріншот дисплея (одночасне натискання кнопки гучності та Power) і виділити рівним квадратом потрібну інформацію. Можна навіть стрілочку намалювати, щоб було зрозуміліше :)

Або уяви замітки, де ти можеш не просто записувати текстову інформацію, а й малювати. І не якісь там не рівні каракулі (грунтуючись на власному досвіді кажу), а повноцінні красиві елементи. Зірочки, сердечка, квадрати, трикутники та багато чого ще. Прямо як у справжньому паперовому блокноті!

Я щиро сподіваюся, що сторонні розробники також почнуть додавати даний механізм у свої додатки. Адже це може розширити функціонал навіть самої просунутої програми.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар