Сьогодні відбудеться перша груднева презентація АррІе. Що покажуть?


Уже сьогодні відбудеться перша в історії груднева презентація Apple. Це несподіваний і нетрадиційний захід від купертинівців, який ще й пройде у Нью-Йорку. Тому яких сюрпризів сьогодні очікувати від корпорації нікому не відомо.

Аналітики бояться прогнозувати вихід будь-яких технічних новинок. А судячи по дизайну запрошень від Купертіно і слогану івенту, можна припустити, що в цей вечір відбудеться не класична презентація, а церемонія нагородження.


Грудневий сюрприз Apple

На запрошеннях красується логотип фірмового магазину додатків App Store і слоган «Улюблені мільйонами. Створені кращими». Тому ми припускаємо, що сьогодні пройде церемонія нагородження найпопулярніших додатків.


864х452.jpg

Що втім не новинка, адже фахівці компанії щорічно підбивають підсумки і нагороджують кращі ігри і сервіси. Раніше на це не виділяли окремий івент, але в 2019 році фахівці змінили курс зі ставкою на сервіси власного виробництва.

Нагадаємо, в цьому році запустилися Apple News+, Apple Arcade і Apple TV+. Простіше кажучи, з недавна в Купертіно вирішили, що в майбутньому головний прибуток вони отримуватимуть не від продажу гаджетів, а від платних підписок за користування додатками.

Саме такі послуги в останні роки є найбільш популярними на ринку. Гонка в розробці найбільш потужних смартфонів і інших девайсів між великими виробниками призвела до того, що сучасні пристрої мають запас потужності на кілька років вперед. А тому користувачам не треба оновлювати пристрій щорічно.


864х452 2.jpg

Швидше за все і ти щороку не оновлюєш свій iPhone чи MacBook щорічно на найсвіжішу модель. Такої потреби більше немає, адже навіть через два роки після виходу гаджети легко впораються зі складними завданнями.

Тому багато корпорацій вчаться заробляти на контенті. Саме його вимагаємо ми, користувачі. Так як, Apple володіє одним з найпопулярніших мобільних магазинів App Store, корпорація може легко проаналізувати популярність додатків і провести подібну церемонію.

Ми не сумніваємося, що вона стане дуже ефектною, як і всі інші заходи компанії. На жаль, поки невідомо чи проведе вона пряму відеотрансляцію івенту. Ми дуже сподіваємося побачити шоу хоча б на екрані монітора. Але навіть якщо трансляції не буде, ми знайдемо що тобі розповісти вже завтра.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар