Таким може бути новий дизайн іМас


Сучасному пристрою мало бути потужним, він також має добре виглядати і подобатися користувачам. У грудні 2019 ми побачили новий Mac Pro з величезним запасом по “залізу”, коліщатками і незабутнім дизайном, який нагадував багатьом терку для продуктів.

У мережі про Mac Pro було безліч розмов і мемів. Так чи інакше, він точно надовго залишиться в пам'яті людей за рахунок свого оригінального дизайну. Цілком ймовірно, що в майбутньому Купертіно підготує нам і інші подібні сюрпризи в лінійках iMac та iMac Pro.


Комп'ютер зі скла

Деякі останні патенти купертинівців свідчать про те, що в компанії розробляють новий унікальний корпус для iMac з вигнутого скла. Є навіть слух, що це буде оновленням 2020 року. У документі докладно описано як встановити в верхню частину дисплей, а в нижню клавіатуру.




Компанії Let's Go Digital і Concept Creator випустили спільний ролик, завдяки якому стає більш зрозуміло, як це може виглядати. Явно виділяється вигин між клавіатурою і екраном. Позаду корпусу моноблоку є невелика опорна ніжка, але її не видно за лицьовою частиною.

Існуючі патенти ще не є підтвердженням того, що ми побачимо саме цей дизайн пристрою. Але концепт дуже нагадує стиль яблучних девайсів тієї ж лінійки, при цьому поєднуючи в собі нові фішки у вигляді вигнутого скла і клавіатури вмонтованої в моноблок.

Нам подобається таке рішення. І, чесно кажучи, ми б хотіли побачити такий моноблок вже в цьому році. А як ставишся до такого дизайну ти?

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар